Real Rebel Luxury lip care

Real Rebel er en luksus læbe balm med plejende ingredienser. Farven bliver til når den grønne læbebalm reagerer med din egen PH værdi og skaber din helt egen individuelle farve af lyserød

129,00 DKK

Ikke på lager

(1 kundeanmeldelse)

Beskrivelse

Santhilea London Real Rebel er en revolutionerende læbestift.
Læbestiftens grønne farve reagerer med dine læbers egen pH-værdi og skaber din helt egen individuelle farve af lyserød, som vil komplimentere din egen hudtone, samtidig med at den plejer dine læber med masser af fugt. Det er næsten som magi og må opleves.
Real Rebel læbestift er designet til at understrege din egen naturlige røde læbefarve. Den bliver farvekorrigeret ved at reagere på din huds pH-værdi. Real Rebel Lip Care består blandt andet af Bivoks, Jojoba olie, Shea Butter og E-vitamin og arbejder i synergi med din egen pH-værdi i huden. Nogle ingredienser som er i stand til at trænge ind i læbeoverfladen og beskytter dermed dine læber mod miljøskader

1 review for Real Rebel Luxury lip care

 1. Lena Thorup

  Hej Pia
  Denne er en plejende læbebalsam med ingredienser som jojoba olie, shea butter, bivoks og vitamin E. Der er ikke giftstoffer i da den så helt sikkert ikke var blevet godkendt til salg i Danmark. Jeg oplever den som en rigtig skøn læbebalm. Det der giver en lyserød farve, er reaktionen når det grønne bliver blandet med dine egne læbers ph værdi. Altså din egen krops kemi.
  Jeg er ikke læge og kan ikke sige at den må eller ikke må bruges af kræftpatienter, men jeg kan ikke se hvorfor den ikke skulle. Der må jeg henvise til egen læge for råd. Send mig en mail og så kan jeg evt. sende dig et billede hvor du kan se den nøjagtige ingrediens liste, som du kan vise til din læge.

 2. Karen Klestrup

  Fantastisk lækker læbestift
  Jeg fik flotte lyserøde læber samt bløde læber

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.