-40% RABAT

Purifying Foam Powder Normal/sensitiv , Pandhys

Rensepulver til sensitiv hud

Pulverbaseret, intensivt renseprodukt til ansigt og hals, der forvandles til en let skum, der renser grundigt men blidt, og efterlader huden sund, frisk og strålende. Rensepulver er ret nyt i den vestlige skønhedsverden, mens den traditionelle østasiatiske skønhedspleje har anvendt rensepulver i mange år.

179,40 DKK

2 på lager

Beskrivelse

MINDRE KUNSTIG KEMI I PULVER
De store fordele ved skumpulveret, er at produktet er en tør pulverform og derfor ikke behøver konservering og alkohol kan undlades fra ingredienserne. Rensepulveret indeholder langt mindre overfladeaktive stoffer end vandbaserede renseprodukter, så de kan være mere passende til dem med følsom hud.

PURIFYING FOAM-POWDER normal & sensitive skin
Den milde rensepulver er baseret på det mest skånsomme rensestof fra naturen, kokossukker! Afledt af kokosolie og fermenteret sukker. Hudens renses ekstra skånsomt, det er miljøvenlig og tolereres godt af følsomme og allergiske hudtyper. Aloe vera pulver er et pulver skabt af den tørrede saft af Aloe vera planten
og anvendes til hudpleje for at forbedre udseendet af tør eller beskadiget hud ved at reducere afskalning og tørhed og istedet genoprette fugtbalancen.

 Mild rens
 Fugtbevarende
 Fri for kemi
 God til sensitiv hud  Allergivenlig

Anvendelse: Tag en mønt størrelse i din våde håndflade og skum op. TIP: Du kan lave mekanisk peeling ved at tilsætte mindre vand.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Purifying Foam Powder Normal/sensitiv , Pandhys”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.