-50% RABAT

Minetan – Wonder tan, mousse 200 ml.

Minetan Wonder Tan – innovativ tanning og kropspleje i ét. Wonder Tan byder på spændende ingredienser som planteudvundet hyaluronsyre, A-vitamin, B3-vitamin, C& E- vitamin. Wondertan giver huden et energiboost og en smuk velplejet hud. Wonder Tan er eksemplet på at tanning er smuk farve og kropspleje i ét produkt. Med Wonder Tan vil du opleve at huden får en smuk blank overflade med et helt særligt velplejet udtryk. Påføres med handske

 

130,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Minetan Wonder Tan – innovativ tanning og kropspleje i ét. Wonder Tan byder på spændende ingredienser som planteudvundet hyaluronsyre, A-vitamin, B3-vitamin, C& E- vitamin. Wondertan giver huden et energiboost og en smuk velplejet hud. Wonder Tan er eksemplet på at tanning er smuk farve og kropspleje i ét produkt. Med Wonder Tan vil du opleve at huden får en smuk blank overflade med et helt særligt velplejet udtryk.

FORDELE:
  • – Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele
  • – Mørkt varmt resultat
  • – Ensartet og stribefri påføring
  • – Naturlige aktive ingredienser fra havet.
  • – Vegansk
  • –100% naturligt DHA udvundet af sukkerrør
  • – Absorberes lynhurtigt

ANVENDELSE:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.

Anvend altid en tanning handske for at sikre et smukt og ensartet resultat.

Påfør produktet på hele kroppen, vi anbefaler at vente 1-3 timer og gerne længere, påfør evt. om aftenen og tag bad næste morgen. Dette produkt indeholder ikke markørfarve og smitter ikke af.

Hvordan gør du?

Start med at pumpe en passende mængde ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Påfør en mindre mængde på knæ, albuer og evt. tørre områder. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid.

Du kan med fordel bruge en af Minetan graduals som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

Anvend Minetan Tan Eraser for at fjerne rester af din tanning, inden du skal påføre en ny frisk tanning.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Minetan – Wonder tan, mousse 200 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.