-30% RABAT

Minetan Luxe foamed oil Tanning mousse, super dark

Luksus selvbruner med masser af plejende olier. Flødeskumsagtig og meget nem at fordele og udjævne pga de mange lækre olier der samtidig tilfører din hud masser af fugt.

Til alle hudtoner, giver medium farve med både kolde og varme undertoner. Bliver ikke gylden.

Husk påføringshandske.

182,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

FRA MINETAN LUXE SERIEN

Tanning mousse fra Minetan I farven super dark, er en ultra plejende selvbruner. Selvom navnet hedder super dark, er det den lyseste fra Luxe-serien.

Kan bruges af alle – giver medium farve med både kolde og varme undertoner. Bliver ikke gylden.

      Fordele:

  • flødeskumsagtig konsistens
  • mere end bare en selvbruner
  • luksus selvbruner
  • nærende ingredienser og olier
  • rigtig god til dig med tør hud
  • til lyse og kølige hudtoner men kan bruges af alle der ikke ønsker en gylden farve
  • fokus på den modne hud

 

  • Anvendelse:

Start altid med et bad hvor du bruger en bodyscrub, jeg anbefaler SCRUBOff der forhandles i shoppen. Påfør derefter moussen med den bløde påføringshandske (60,-) Du opnår let et jævnt ensartet farve. Gem albuer, knæ og hænder til slut hvor du bruger det sidste på handsken. Start med 1-2 pump pr ben, afslut med knæ og ankel, 1 pump pr arm, afslut med albue og håndryg. Mave og bryst til slut og her kan du bruge resten til ansigtet hvis ikke du vælger at bruge en ansigts mist med tan dertil. Ved påføring på ryggen kan du få hjælp af den nye Tan back applikator, We´ve Got your back.

Hvad er Traditionelle tanningsprodukter?

De traditionelle selvbrunere indeholder alle markør farve. Markør farve hjælper dig til at få en flot jævn tan, da det er supernemt ved hjælp af handsken at påføre. Du får med det samme lidt farve så du kan se om din påføring er jævn.

Markørfarven skal sidde fra 1-6 timer. Skyller du af efter 1 time blir du lysere end hvis du lader den sidde 4-6 timer, (eller natten over). Man kan sagtens sove med den og gå i bad næste morgen, men man kan opleve let afsmitning på sengetøjet, så vær opmærksom på dette, især hvis du sveder når du sover.

Er du nybegynder i tanning er det en fordel at begynde her da du med det samme kan se om resultatet bliver ensartet, og vælge evt. den lyseste farve til start, skyl af efter 1-2 timer første gang. Så kan du altid justere ved de næste påføringer.

Vær ikke bange, spring ud i det. Disse produkter er super nemme at anvende.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Minetan Luxe foamed oil Tanning mousse, super dark”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.