Minetan Double Dark, Express self tan mousse 200 ml., cool deep tone

Double dark giver dig en mørk kølig tan. Super smuk farve, der kan anvendes af alle der ønsker en kold, men mørkere farve uden orange undertoner.

Denne selvbruner mousse har markør farve, der gør det let for dig at se om du har fået smurt den jævnt på. Jeg anbefaler at du påfører med en tanning handske. 

Markørfarven vaskes af efter 1-6 timer. Jo længere den sidder – jo mere farve får du.

100,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Kold intens mørk tan, uden orange undertoner.

      Fordele:

  • smuk smuk intens mørk kold tanning farve
  • ingen orange undertoner
  • til dig der vil undgå for varme toner

Anvendelse:

Start altid med et bad hvor du bruger en bodyscrub, jeg anbefaler SCRUBOff der forhandles i shoppen. Påfør derefter moussen med den bløde påføringshandske (60,-) Du opnår let et jævnt ensartet farve. Gem albuer, knæ og hænder til slut hvor du bruger det sidste på handsken. Start med 1-2 pump pr ben, afslut med knæ og ankel, 1 pump pr arm, afslut med albue og håndryg. Mave og bryst til slut og her kan du bruge resten til ansigtet hvis ikke du vælger at bruge en ansigts mist med tan dertil. Få evt. hjælp til ryggen eller brug en stor grydeske til at komme i handske som armforlænger.

Hvad er Traditionelle tanningsprodukter?

De traditionelle selvbrunere indeholder alle markør farve. Markør farve hjælper dig til at få en flot jævn tan, da det er supernemt ved hjælp af handsken at påføre. Du får med det samme lidt fare så du kan se om din påføring er jævn.

Markørfaren skal sidde fra 1-6 timer. Skyller du af efter 1 time blir du lysere end hvis du lader den sidde 4-6 timer, (eller natten over). Man kan sagtens sove med den og gå i bad næste morgen, men man kan opleve let afsmitning på sengetøjet, så vær opmærksom på dette, især hvis du sveder når du sover.

Er du nybegynder i tanning er det en fordel at begynde her da du med det samme kan se om resultatet bliver ensartet, og vælge evt. den lyseste farve til start, skyl af efter 1-2 timer første gang. Så kan du altid justere ved de næste påføringer.

Vær ikke bange, spring ud i det. Disse produkter er super nemme at anvende.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Minetan Double Dark, Express self tan mousse 200 ml., cool deep tone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.