Minetan Tan Eraser

Tan eraser fra Minetan, der renser huden og fjerner rester af gammel selvbruner. Forbereder huden til ny tanning, så dit tanning resultat bliver smukt og ensartet.

160,00 DKK

3 på lager

Beskrivelse

Tan eraser fra Minetan, der renser huden og fjerner rester af gammel selvbruner. Tan eraser forbereder huden til ny tanning, så dit tanning resultat bliver smukt og ensartet jævnt.

Som skrubbehandske anbefaler vi denne fra natures supply.

Anvendelse:  Påføres 5 min. før bad og lad virke, hvorefter du i badet med en hamphandske eller en vaskeklud kan fjerne de sidste rester. Fugter din hud, men har du meget tør hud, anbefales altid at bruge en god bodylotion 5 min inden du bruger din selvbruner igen.

FORDELE:

  • – Plejende mousse med rensende egenskaber
  • – Naturlige ingredienser og aloe vera
  • – Vegan
  • – Fjerner rester af gammel tanning

 

Minetan er en luksuriøs selvbruner serie fra Australien den indeholder 100% naturlig DHA, som er det stof som giver farve når det kommer i forbindelse med huden. Minetan består af mange produkter, som alle er smukke intense farver uanset om du vil have lidt farve eller intens mørk farve. Kendetegnende for dem alle er at der er langt færre gule og orange toner, som sikrer en smuk farve. Kom med ind i en verden af smuk tanning.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Minetan Tan Eraser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.