-70% RABAT

Mama´s Moments Maternity kit, Natural Birthing Company

Gaveæske til den vordende mor, perfekt til babyshower, barselsgave, selvforkælelse mm.

Alt du har brug for igennem graviditet, fødsel og livet som nybagt mor. Alle produkter er udviklet af arbejdende jordemødre og aromaterapeuter for at støtte kvinder gennem rejsen fra baby-bule til baby.

239,70 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Mama’s Moments Maternity Kit

 

Dette smukke gavesæt indeholder alle de ting, du har brug for igennem graviditet, fødsel og livet som nybagt mor. Fire af vores produkter i fuld størrelse sammen med 2 luksuriøse klude af økologisk bomuld præsenteret i en smuk gaveæske, hvilket gør dette til den perfekte gave til enhver kommende mor. Alle vores produkter er udviklet af arbejdende jordemødre og aromaterapeuter for at støtte kvinder gennem rejsen fra baby-bule til baby.

Mama’s Moments indeholder:

Cool it Mama (100 ml)

Den skønne mist er god til daglig brug når man som gravid lider af kvalme, hedeture, hævede ankler, træthed og hovedpine samt humørsvingninger. Cool It Mama er nem at have med på farten, og giver en øjeblikkelig lindrende og opkvikkende effekt.

Down Below (50 ml)

Down Below Perineal massageolie er specielt formuleret til intimpleje af vaginalområdet, og dets duftfri blanding garanterer, at det er sikkert at bruge under graviditet. Down Below reducerer risikoen for at sprække under fødselen og øger elasticiteten i huden som hjælper mod strækmærker.

Pure Bliss (50ml)

Pure Bliss Soothing Compress Solution beroliger det følsomme intimområde efter fødslen, og bringer øjeblikkelig lindring. Pure Bliss reducerer hævelse og understøtter vævene til at hele. Tilføj 4-5 dråber i lidt vand (lunkent eller koldt efter behov), og dub på intimområdet med en vatrondel eller en stofble.

Bosom Buddies (3x10ml)

Beroligende Bosom Buddies ammeolier understøtter både din krop og sind ved almindelige ammeproblemer, og giver øjeblikkelig komfort og lindring, og giver dig derfor mulighed for at fortsætte din ammerejse. Bosom Buddies lindrer ømt brystvæv, stimulerer ved lav mælkeforsyning og dulmer ømme brystvorter.

Bosom Buddies og Pure Bliss er begge efter-fødselsprodukter, sammen med Down Under, som er intimpleje af vaginalområdet beregnet til at blive brugt fra uge 34 i graviditeten (Den er også en fremragende efterfødsels-strækmærkeolie), og Cool it Mama, som er til brug under graviditet og efterfølgende.

Indeholder: 2 x Økologiske klude,

1 x Cool it Mama 100 ml., 1 x Pure Bliss 50 ml.,

1 x Down Below 50 ml. og 3 x Bosom Buddies 10 ml.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Mama´s Moments Maternity kit, Natural Birthing Company”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.