BytteserviceUdvidet bytteservice: Vi bytter helt frem til 8. januar 2021

OBS! Der kan være længere leveringstid under Black Days

Bytteservice

Udvidet bytteservice: Vi bytter helt frem til 8. januar 2021

OBS! Der kan være længere leveringstid under Black Days

Find vare

  Fri Fragt ved køb for kr. 499 FacebookInstagram

Mama´s Moments Birthing Essentials Kit

Birthing Essentials har vundet en Bizziebaby Silver Award i 2020.

Den ultimative gave til den kommende mor til fx, babyshower, fødselsdag, eller blot selvforkælelse.

449,00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Mama’s Moments Birthing Essentials Kit

Den ultimative gave til enhver kommende mor. Uanset hvor du planlægger at føde, hjemme eller på fødeafdelingen, vil der altid være et par ’GO –TO” -essentials, som du bare SKAL have med i hospitalstasken. Så vi har samlet et udvalg af vores produkter, som vi mener virkelig vil støtte dig på en naturlig måde under din fødselsrejse.

Birthing Essentials fåes i lærredsposer, og har den perfekte størrelse at tage med i hospitalstasken. Disse lærredsposer er også etisk fremstillet og understøtter et samfund af kvindelige skræddere.

Birthing Essentials har vundet en Bizziebaby Silver Award i 2020.

Alle vores produkter er udviklet af arbejdende jordemødre og aromaterapeuter, for at støtte kvinder gennem rejsen fra baby-bule til baby.

Birthing Essentials kit indeholder:

Cool it Mama (50ml)

Den skønne mist er god til daglig brug når man som gravid lider af kvalme, hedeture, hævede ankler, træthed og hovedpine samt humørsvingninger. Cool It Mama er nem at have med på farten, og giver en øjeblikkelig lindrende og opkvikkende effekt.

Relax & Breathe (30ml)

Relax & Breathe er eksklusivt til vores Birthing Essentials kitx. Relax & Breathe er vores smukke massageolie, der indeholder en blanding af essentielle olier, der hjælper med at berolige, lindre og afslappe krop og sind.

Bottoms Up (50ml)

Bottoms Up er et essentielt produkt at have med i hospitalstasken samt pusletasken efter fødsel. At føde er fantastisk, men det kan være hårdt på din krop på grund af rifter, blå mærker og hævelse i intimområdet. Bottoms Up spray giver øjeblikkelig lettelse til det ømme intimområde efter fødsel ved at berolige, køle og lindre området. Kan stilles i køleskabet for ekstra beroligende effekt.

Sleepy Mama (100 ml)

Sleepy Mama bringer følelsen af afslapning til både krop og sind, når du har mest brug for det. Om aftenen kan det som gravid eller ny mor være en kamp at få ro i benene, tankerne og kroppen generelt. Et par pift af Sleepy Mama mist omkring i soveværelset eller på hovedpuden, spreder afslappende aromaer fra bergamot, lavendel og kamille, som bidrager til følelsen af afslappethed i både krop og sind.

Indeholder: 1 x Cool it Mama 50 ml.,
1 x Bottoms up 50 ml., 1 x Relax & Breathe 50 ml. og 1 x Sleepy Mama 100 ml.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Mama´s Moments Birthing Essentials Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spar 10%

Giv dig selv 10% rabat!

Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

Tak for din tilmelding!