Glo Skin Beauty Hydration Mist

Hydration Mist tilfører øjeblikkelig fugt og beroligelse med en eksklusiv blanding af anti-oxidanter der er vitale for at opretholde hudens sundhed og glød. Dette Multi-produkt er uundværlig at have i toilettasken. Brug den før og/eller efter påføring af makeup for at fiksere og forlænge holdbarheden eller brug den i løbet af dagen til at opfriske og tilføre huden et fugt boost.

136,50 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Hydration Mist tilfører øjeblikkelig fugt og beroligelse med en eksklusiv blanding af anti-oxidanter der er vitale for at opretholde hudens sundhed og glød. Dette Multi-produkt er uundværlig at have i toilettasken. Brug den før og/eller efter påføring af makeup, for at fiksere og forlænge holdbarheden, eller brug den i løbet af dagen til at opfriske og tilføre huden et fugt boost.

Tip! Spray Hydration Mist på din makeup børste inden du påfører din flydende foundation eller din HD mineral foundation Stick. Din foundation blender nu endnu bedre ind i huden og gør påføring af din foundation let som en leg.

Ingredienser: Aqua (Water/Eau), Sodium Hyaluronate, Polysorbate 80, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Commiphora Myrrha (Myrrh) Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Arginine PCA, Butyrospermum Parkii Seed (Shea) Butter, Allantoin, Deuterium Oxide (D2O), Pelargonium Graveolens (Chinese Geranium) Oil, Fructose, Sodium EDTA, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexlglycerin

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Glo Skin Beauty Hydration Mist”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.