-30% RABAT

Hovedbundsbørste Pink – Hairlove

Forkæl din hovedbund med en skøn børste. HairLove børster liv i din hovedbund og fjerner døde hudceller, skidt snavs og ophobede stylingprodukter. Det gør, at håret bedre kan vokse ud, og problemer som skæl og tør eller fedtet hovedbund bliver også forbedrede.

69,30 DKK

4 på lager

Beskrivelse

Lækker selvforkælelse af din hovedbund!  Stimulering af hovedbunden er også vigtig for at fremme blodcirkulationen . Så kommer næringsstofferne i blodet nemlig længere ud til hårrødderne, og du får et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår.

Derudover er det bare utrolig behageligt og afslappende at bruge HairLove et par minutter i hovedbunden – både for børn og voksne. I kraniet har vi utroligt mange hæftninger af muskler, og de kan blive meget spændte og give hovedpine. Her kan HairLove også hjælpe med at løse spændingerne

Anvendelse:

Brug Hairlove i tørt hår i cirkulære bevægelser for den skønneste hovedbundsmassage. Du kan også tage HairLove med under bruseren og bruge den til at arbejde din shampoo godt ind i hovedbunden med, så den bliver helt ren.

Materiale og vedligehold:

HairLove er fremstillet i et stykke medicinsk silikone for optimal hygiejne og kan rengøres med varmt vand og sæbe.