-40% RABAT

Hemp Nation Bodylotion Kiwi & Cactus Water – NYHED

Skøn Bodylotion fra Hemp Nation. Masser af pleje med bl.a Hampefrøolie der gør din hud blød og en helt fantastisk duft. Mums! Gigantflaske med hele 535 ml.

De lækreste bodylotions der gør din hud super blød. Australian Gold – Hemp Nation bodylotion er en luksus bodylotion der virkelig forkæler din hud. Ved daglig brug efter dit bad, forbliver din hud blød og fugtet dagen lang. Denne bodylotion er ret tyk i konsistensen men fedter absolut ikke, da den lynhurtigt trænger ind. Din hud føles fugtet og blød resten af dagen med en virkelig amazing duft.

Kiwi & Cactus  har vidunderlig duft af Kiwi, jasmin og kokos – frisk og mild duft

TIP: Bruger du bodylotions fra Hemp Nations som after sun, er de med til at holde på din brune farve længere, og minimerer en eventuel afskalning.

161,40 kr.

4 på lager

Beskrivelse

HEMP NATION Kiwi & Cactus Water har en helt unik Microbiome formel, balancerer hudens naturlige mikrobiome egenskaber for at få en sundere hud, mens Kiwi & Cactus Water tilfører dyb fugt til en hydreret glød

 

Hemp Nation Kiwi & Cactus  tilbyder en skøn daglige pleje, der øjeblikkeligt gør huden fløjlsblød og smidig. Den unikke ingrediens; hampefrøolie, balancerer talgproduktionen og forærer den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden.

Hampefrøolie, jojoba og sheasmør plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Denne letvægtslotion absorberes hurtigt i huden, og efterlader den blød, smidig og gennemfugtet. Selve lotion er af en tykkere konsistens, men uden at efterlade huden fedte. Cremen trænger hurtigt helt ned i huden, og specielt Eucalyptus & Green Tea varianten er med Skin Barrier Repair- formel og beroligende egenskaber til stresset hud.

Vitaminerne E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn. Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker, for en flot udstråling i huden.

TIP! Helt fantastisk som aftersun, da den fugter i dybden så hudens farve holder længere.

Anvendelse: 
Unik kropslotion til daglig brug med hampefrøolie, som efterlader huden blød, smidig og velplejet. Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed. Beriget med nærende ingredienser, og en skøn duft, som giver dig lyst til at bruge Hemp Nation hver eneste dag. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ikke huden hverken fedtet eller klistret.
Vi anbefaler at bruge Hemp Nation bodywash og scrub i badet, og efterfølgende påføre Hemp Nation lotions.

Ingredienser: 
Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, rig på essentielle fedtsyrer, med vitamin A, E og B5, rig på antioxidanter.

Kiwi & Cactus : Frisk og mild duft af Kiwi, jasmin og kokos

 

Kollagen Infusion: Kollagen er et af de stærkeste proteiner i kroppen og en vigtig byggesten for huden. Kollagen er kendt for at fungere som en effektiv fugtbinder og hjælper med at øge hudens spændstighed, for et mere opstrammet og glat udseende.

 

Hydrating Complex: Ren hampfrøolie blandes med blødgørende silikone for at forbedre fordeling og hurtig absorbering uden at fedte, samtidig med at det hjælper med at styrke huden og forhindre fugttab, ved at danne en beskyttende barriere for længerevarende fugtighedsbalance.

 

HydraRich™ Blend: Ultimativ fugtgivende blend af hampefrøolie, jojoba og sheasmør, der plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance.

 

Age Defying Blend: En stærk fusion af vitamin A, der bekæmper hudældning; Vitamin B3, der afbalancerer ujævn hudtone; E-vitamin, der beskytter huden mod miljøforurenende stoffer.

 

Indhold : 535 ml.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Hemp Nation Bodylotion Kiwi & Cactus Water – NYHED”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.