Heavenly Elixir, Vita Liberata

Opnå en naturlig smuk kulør, som ved påføringen tørrer hurtigt ind. Heavenly Elixir er formuleret med en banebrydende teknologi, der udvikler den smukke farve over de første 72 timer efter påføring. Derfor har den en længerevarende holdbarhed på op til 10 dage, og der opnås et meget dækkende og jævnt resultat. Påsmøres med tanning hanske. Giver øjeblikkelig farve så du let kan se hvor jævnt den ligger.
  • Blue light-beskyttelse
  • Kombinationen af ingredienserne giver en blød hud
  • Sikrer, at farven aftager naturligt.

Vi anbefaler at du bruger en påføringshandske.

244,30 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Heavenly Elixir er en NYHED fra Vita Liberata

Heavenly Elixir er en luksuriøs, fugtgivende selvbruner elixir med en skøn duft af kakao, som smelter ind i huden. Det er ikke uden grund at denne velduftende selvbruner creme er blevet en bestseller lige fra start. Man mærker straks man har fat i et luksus produkt, lige fra den smukke indpakning, den lækre duft, den bløde konsistens der bare smelter ind i huden og ikke fedter, Resultatet er smuk blød glowy hud med masser af farve, der absolut ikke er orange. Resultatet af farven du opnår afhænger af din huds naturlige farve, så den kan anvendes af alle hudtoner. Jo mørkere du er fra naturens side, jo mørkere blik du også med heavenly elixir.

Med ny innovativ teknologi gennemfugter den din hud og og giver den absolut smukkeste medium selvbruner glød. Heavenly Elixir fordeles jævnt og ensartet med handske eller hænder. Heavenly elixir er allerede smuk cacao brun ved påføring, men udvikler sig yderligere jævnt ved hjælp af den ny teknologi med indkapslet DHA, hvor DHA’en langsomt frigives i op til 72 timer efter påføring. Dette forbedrer resultatet og holder på det i op til 10 dage.

Den smukke farve og glød er der straks, samtidig med et naturligt og langtids holdbart selvbruner resultat.

Påføres med påførings handske.

(Kan anvendes både på ansigt og krop).

Forbedret dækkeevne ved små ujævnheder, så den passer til alle hudtyper. Derudover øger den beskyttelsen af huden imod de skadelige HEV (High Energy Visible) light – BLÅT LYS (fra vores tablets og computerskærme).

100% naturlig, vegansk, cruelty free, plastflaske af genbrugsplatisk fra havet.

Fri for: Palme olie, silicone og sulfat.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Heavenly Elixir, Vita Liberata”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.