-30% RABAT

Glo Skin Beauty – Pro Kabuki 101

Denne fyldige børste med de bløde syntetiske fibre gir dig medium-fuld dækkeevne og er den perfekte ansigtsbørste til dig der bruger Pressed Base foundation  eller Satin Cream foundation fra Glo Skin Beauty.

227,50 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Den perfekte børste til ansigtet

Få et resultat som en professionel. Penslerne fra Glo Skin Beauty er af den fineste kvalitet og de er med til at du uden besvær kan lægge en smuk og holdbar Glo Skin Beauty makeup.

101 Pro Kabuki er den mest fyldige ansigtspensel skabt til at opnå maksimalt dække. Den er også rigtig god at blende med.

Tip!

Ved brug af Satin Cream foundation opnår du med denne pensel en medium-fuld dække. Husk altid at spraye Hydration Mist på penslen før du påfører foundation. Dette vil bidrage til at Satin Cream foundation gider lettere på huden. Læg evt. først primer for at udjævne store porer og fine linjer.

Ved brug af Pressed base foundation opnår du medium dække. Husk at afslutte med at spraye huden med Hydration Mist. Dette er vigtigt for at mineralerne blender perfekt ind i huden og holdbarheden på din makeup.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Glo Skin Beauty – Pro Kabuki 101”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.