-30% RABAT

Glo Skin Beauty – Flat top Kabuki -105

Denne faste Flad-toppede børste med de bløde syntetiske fibre gir dig medium-fuld dækkeevne og er den perfekte ansigtsbørste til dig der bruger Pressed Base foundation  eller Satin Cream foundation fra Glo Skin Beauty.

227,50 kr.

5 på lager

Beskrivelse

Kabuki børste med fladt hovede, som er det perfekte værktøj når du anvender flydende eller pressed mineral foundation. Gir god dækkeevne med en enkel og jævn påføring. Efterlader et naturligt og jævnt resultat.

Få et resultat som en professionel. Penslerne fra Glo Skin Beauty er af den fineste kvalitet og de er med til at du uden besvær kan lægge en smuk og holdbar Glo Skin Beauty makeup.

105 Flat-top Kabuki er den med sit flade penselhoved skabt til at opnå maksimalt dække. 

Tip!

Ved brug af Satin Cream foundation opnår du med denne pensel en fuld dække. Husk altid at spraye Hydration Mist på penslen før du påfører foundation. Dette vil bidrage til at Satin Cream foundation gider lettere på huden. Læg evt. først primer for at udjævne store porer og fine linjer. Husk altid at påføre meget lidt af foundation af gangen, da den er meget drøj i brug. Så hellere bygge op i tyndere lag, end påføre alt for meget produkt af gangen.

Ved brug af Pressed base foundation kan du opbygge til fuld dække med denne brush.  Husk at afslutte med at spraye huden med Hydration Mist. Dette er vigtigt for at mineralerne blender perfekt ind i huden og holdbarheden på din makeup.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Glo Skin Beauty – Flat top Kabuki -105”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.