-30% RABAT

Glo Skin Beauty Cream Stay Shadow Stick – Canyon

Disse Cream øjenskygge sticks er meget holdbare og rige på pigmenter. De har en skøn cremet konsistens som gir fleksibilitet i påføringen og som tørrer efter påføring til en vandfast formel. De er ultra nemme at blende med fingrene eller en pensel. Mange skønne naturlige farver.

Farven Canyon er en smuk lerfarvet rødlig nuance, der passer rigtig fint til de fleste øjenfarver.

157,50 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Med Cream stay shadow stick i farven Canyon kan du med lethed ligge en smukt blended øjenskygge. Cream stay shadow stick Canyon er en smuk farve der passer til alle øjenfarver. Kan bruges alene, men er virkelig smuk blandet sammen med farven Bonbon eller shell.

Dette multiprodukt kan anvendes som en cremeøjenskygge, som eyeliner og meget mere. Blød og nem at blende med fingre eller en blending brush.

Disse Cream stay shadow stiks også kaldet cremede øjenskygge sticks er meget holdbare og rige på pigmenter. De har en skøn cremet konsistens som gir fleksibilitet i påføringen og som tørrer efter påføring til en vandfast formel. De er ultra nemme at blende med fingrene eller en pensel. Mange skønne naturlige farver.

Anvendelse: Bruges alene på hele øjenlåget fra vippekant til globelinjen. Fade gerne 2 farver sammen, det er rigtig nemt med disse cream sticks. Kan også anvendes som base under din pudder øjenskygge for bedre holdbarhed og intensitet i øjenmakeuppen.

Tip! Brug dem også som eyeliner, der er en indbygget spidser i den ene ende så du kan forme den spids og bruge dem som eyeliner også.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Glo Skin Beauty Cream Stay Shadow Stick – Canyon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.