Double Scrub Ingrown Hair Care , 150 ml. , Perron Rigot

REDUCERER FOREKOMSTEN AF INDGROEDE HÅR.

Double Scrub er en BodyScrub der både laver en kemisk og mekanisk peeling. Uundværlig til dig der bliver vokset til brug hjemme imellem voksbehandlinger.

ANVENDLSE:  Inden du går ind i badet kommer du scrubben på på den tørre hud med fokus på de områder, der skal vokses. Lad sidde få minutter og skyl af med vand under bruseren.  Bruges 48 timer før din voksbehandling og 1-2 gange om ugen mellem voksbehandlinger for at forebygge indgroede hår.

189,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

RECUCERER ANTALLET AF INDGROEDE HÅR.

Double Scrub Ingrown Hair Care er en dobbelt virkende Scrub til kroppen, der er ideel at anvende imellem voksbehandlinger. Ingrown Hair Double Scrub kombinerer en kemisk og en mekanisk eksfoliering der forfiner huden og forebygger forekomsten af indgroede hår. Den parabene- og parfumefri formel efterlader huden blød, glat og klar til en effektiv voksbehandling.

 

Sådan bruger du den: Inden du går ind i badet kommer du scrubben på på den tørre hud med fokus på de områder, der skal vokses. Rens af med vand. Bruges 48 timer før din voksbehandling og 1-2 gange om ugen mellem voksbehandlinger for at forebygge indgroede hår.

Kan med fordel anvendes sammen med Ingrown Hair care Serum og Moisturizing Lotion.

Perron Rigot tilbyder et udvalg af pleje produkter til brug efter voksning og sugaring hjemme. Perron Rigot produkterne forbedrer huden og giver den komfort efter voksning/sugaring. Du finder både produkter til forebyggelse af indgroede hår, som for mange kan være et stort problem, ligesom du finder produkter der målretter sig imod at minimere hårvæksten, både i ansigt og på kroppen.

Vil du vide mere omkring hårfjerning med sukker som er byVillaumes foretrukne behandling , elsket af kunderne, kan du læse meget mere i mit blogindlæg her.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Double Scrub Ingrown Hair Care , 150 ml. , Perron Rigot”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.