-60% RABAT

Coohe Jade Roller

Velvære og selvforkælelse

Brug din Jade roller og rul ovenpå din maske, serum, cremer, olie for optimalt udbytte og velvære.

 

79,60 kr.

6 på lager

Beskrivelse

Jade Roller hjælper med at fjerne hævelser i ansigtet, øge blodcirkulationen, detoxe huden samt massere ansigtsmuskulaturen. Når man øger blodcirkulationen fjernes affaldsstoffer og huden får mere glød

Green Jade er god til balance I nervesystemet…. I det antikke Kina blev det betragtet som den mest dyrebare sten; den symboliserer renhed, moralsk integritet og evigt liv. Green Jade fremmer ro, balance og positivitet. Jade beskytter sin bruger mod negativ energi, der kryber ind i deres bane, og hjælper med at fjerne allerede eksisterende negativ energi og tanker.

Hvad kan Jade Roller gøre for dig?

-øger blodcirkulationen

-nedsætter spændinger i kæben

-forbedre optagelsen af dine ansigtsprodukter

-drænere hudens affaldsstoffer

-reducerer hævelse

-mindske linjer og rynkter

Hvordan bruger man sin Jade Roller?

Denne jade roller har 2 ender i forskellige størrelser. Den store ende bruger man til større områder i ansigtet (Pande, kæbe osv.) Den lille ende bruger man til de mindre områder (under øjnene, øjenbryn osv.)

Arbejd altid med din jade roller på renset ansigt. Huden skal være fugtet og her er en face oil eller et andet hudpleje produkt som du elsker, rigtig godt at ha som underlag.

Rul nu med din jade roller, gerne 6 gange hvert sted, startende i midten af ansigtet og arbejd udad.

TIP! Påfør en af de  medfølgene Coohe blad masks på nyrenset hud. Rul med din jade roller ovenpå masken. Dette giver dig max udbytte af masken samtidig med du får masseret.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Coohe Jade Roller”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.