Coohe Gua Sha – Jade green aventurine

GUA SHA Beauty Tool – Rose Quarz

 

250,00 DKK

3 på lager

Beskrivelse

 

Gua Sha massage er en 1000 år gammel teknik, der bruges til smertelindring ved spændings hovedpine samt kæbe, nakke, skuldre og resten af kroppen samt bindevævs massage, som forbedrer hudens elasticitet.

Green Jade er god til balance I nervesystemet…. I det antikke Kina blev det betragtet som den mest dyrebare sten; den symboliserer renhed, moralsk integritet og evigt liv. Green Jade fremmer ro, balance og positivitet. Jade beskytter sin bruger mod negativ energi, der kryber ind i deres bane, og hjælper med at fjerne allerede eksisterende negativ energi og tanker.

Hvad kan Gua Sha gøre for dig?

-give glød til ansigtet

-mindske spændings hovedpine og nakkesmerter

-forbedre optagelsen af dine ansigtsprodukter

-drænere hudens affaldsstoffer

-massere dine ømme punkter

-mindske linjer og rynkter

Hvordan bruger man sin GUA SHA?

Smør ansigtet ind i en facial oil. Fx den fra Coohe eller den meget plejende facial oil fra Lernberger Stafsing skincare.

Giv dig selv ansigts massage ved at lade gua sha stenen glide henover huden fra midten af ansigtet og ud mod kanten af ansigtet. Bearbejd hele ansigtet og lav 6-10 gentagelser i hvert strøg.  På den måde trækker du affaldsstofferne ud. Huden vil blive varm og let rødme vil opstå. Det er helt normalt. Brug også gerne din Gua Sha i nakken og på halsen. Den er fantastisk til at løsne spændinger med.

PAS PÅ KRYSTALLEN-  HVIS DU TABER DEN GÅR DEN I STYKKER!

 

 

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Coohe Gua Sha – Jade green aventurine”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.