-50% RABAT

Coohe Gua Sha gaveæske – m/Lip Balm & Rose brightening mask

GUA SHA Beauty Tool – Rose Quarz

Coohe Rose Brightening Black Mask

Coohe Lip balm – Seabuckthorn

210,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Smuk gaveæske med 3 fantastiske Coohe produkter.

Gua Sha massage er en 1000 år gammel teknik, der bruges til smertelindring ved spændings hovedpine samt kæbe, nakke, skuldre og resten af kroppen samt bindevævs massage, som forbedrer hudens elasticitet.

 

Rose Quartz-sten øger energistrømmen i de områder, der behandles. Rynker og pletter bliver  ofte betragtet, som blokering af denne naturlige energistrøm. Ved at genoprette den naturlige energistrøm i ansigtet eller anden hud, reducerer man ikke kun rynker og øger hudens glød, man forbedrer også kroppens sundhed ved at sikre en harmonisk energistrøm.

 

Hvad kan Gua Sha gøre for dig?

-give glød til ansigtet

-mindske spændings hovedpine og nakkesmerter

-forbedre optagelsen af dine ansigtsprodukter

-drænere hudens affaldsstoffer

-massere dine ømme punkter

-mindske linjer og rynkter

Hvordan bruger man sin GUA SHA?

Smør ansigtet ind i en facial oil. Fx den fra Coohe eller den meget plejende facial oil fra Lernberger Stafsing skincare.

Giv dig selv ansigts massage ved at lade gua sha stenen glide henover huden fra midten af ansigtet og ud mod kanten af ansigtet. Bearbejd hele ansigtet og lav 6-10 gentagelser i hvert strøg.  På den måde trækker du affaldsstofferne ud. Huden vil blive varm og let rødme vil opstå. Det er helt normalt. Brug også gerne din Gua Sha i nakken og på halsen. Den er fantastisk til at løsne spændinger med.

PAS PÅ KRYSTALLEN-  HVIS DU TABER DEN GÅR DEN I STYKKER!

 

 

Coohe Rose Brigthening Black mask:

Masken indeholder rosenvand som den primære ingrediens. Rosenvandet er fra håndplukkede certificerede økologiske rosenmarker i Bulgarien. Denne maske er total velvære.  Den sorte superbløde japanske kul sheet mask  passer perfekt til ansigtet og den kan strækkes og passe forskellige ansigtstørrelser. Den klæber sig fast til huden og falder ikke ned.

Masken blødgør tør og irriteret hud. Virker opstrømmende og afbalancerer hudens PH niveau og overskydende olie. Minimerer og renser forstørrede porer.

Coohe Lip Balm:

Sea Buckthorn Lipbalm er en håndlavet læbepomade, der udelukke de består af naturlige ingredienser, herunder økologisk havtornolie, hybenroseolie, jojobaolie og appelsinolie. Læbepomaden er god til tørre, flossede læber. Den kan også anvendes til at lindre og fugte tørre pletter i ansigtet og på kroppen.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Coohe Gua Sha gaveæske – m/Lip Balm & Rose brightening mask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.