Comfort Zone Sacred Nature, Youth Serum 30 ml.

Ultralet pro-youth Serum  for en synligt sundere og mere ungdommelig hud. der er velegnet til 25+ hud og mere voksen hud, som første hudplejtrin inden den efterfølgende fugtpleje.

Alle formler er klinisk testede af [ comfort zone ]’s egne hudeksperter og har været igennem et væld af eksterne dermatologiske tests for at sikre formlernes kvalitet, sikkerhed og effektivitet. Særligt Youth Serum, seriens stjerneprodukt, har bevist at kunne gøre huden synligt sundere, mere strålende og styrket.

499,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Ultralet, pro-youth serum, for en synligt sundere og mere ungdommelig hud. Formlen indeholder Scientific Garden ExtractTM, bio-fermenterede antioxidanter, tamarind-ekstrakt (et vegetabilsk alternativ til hyaluronsyre) samt Kangaroo Paw ekstrakt (en australsk blomst med opstrammende egenskaber). Ideel til ung (25+) og mere voksen hud, som første hudplejetrin inden den efterfølgende fugtpleje.

ANVENDELSE

Bruges morgen og aften på ren, tør hud i ansigt og på hals. Efterfølgende påføres Hydra Cream eller Nutrient Cream afhængigt af hudtype og -tilstand.

99,6% ingredienser af naturlig oprindelse. 27,5 % af formlens ingredienser er økologiske.

TEST

100% af testpanelet siger at serumet giver et synligt sundere, tonet look med mere glød.* *Selvevaluering, 20 personer efter 28 dage brug. Test udført af uafhængigt laboratorium.

Rene, pro-youth formler til ansigt og krop.
SACRED NATURE, er henvendt til både yngre og mere moden hud, som er udfordret af klimaforandringer og miljømæssig stress. Den genopretter hudens glød, fasthed og modstandskraft takket være formlernes høje indhold af plantebaserede antioxidanter.

 

Ligesom alle andre af [ comfort zone ]’s serier er SACRED NATURE fri for animalske udtræk, silikoner, parabener, mineralolier, kunstige farvestoffer og SLES.

 

SACRED NATURES naturlige duft er en vibrerende sammensætning af essentielle olier, som fremkalder naturens biodiversitet på en blid, raffineret og velafbalanceret måde. Duften byder på livlige noter af geranium og citron, krydret muskatnød og sød, italiensk petitgrain, som alle afrundes med beroligende, balsamisk benzoin (harpiks fra barken på træer fra Sumatra).

 

BÆREDYGTIGT DESIGN OG PRODUKTION *  BEVIST EFFEKTIVITET OG BÆREDYGTIGHED

Hele SACRED NATURE serien er øko-designet i henhold til Product LCA (Life Cycle Assessment) for at sikre, at serien er CO2-negativ og maksimalt bæredygtig hele vejen igennem produkternes livscyklus.

  • –  Rene formler
  • –  Produktionen finder sted på CO2-negative produktionsfaciliteter, udelukkende med energifra vedvarende energikilder
  • –  Emballage: plastik-fri tilgang (plastik står for kun 0,25%), evigt genanvendeligt glas ogmetal samt genbrugspapir
  • –  CO2-kompensation fra ”vugge til grav” (produktion, emballage, transport).Gennem organisationen 1% for the Planet donerer [ comfort zone ] 1% af provenuet fra salget af SACRED NATURE for at finansiere Ethio Trees – et projekt, der modregner CO2 gennem genplantning og fremme af social udvikling på det etiopiske højland.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Comfort Zone Sacred Nature, Youth Serum 30 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.