-50% RABAT

Comfort Zone Sacred Nature, Exfoliant Mask 110 ml.

Glødgivende peeling maske velegnet til alle hudtyper og særlig hud med tendens til at være sart, mat og uren.

Alle formler er klinisk testede af [ comfort zone ]’s egne hudeksperter og har været igennem et væld af eksterne dermatologiske tests for at sikre formlernes kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

169,50 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Glødgivende peeling-maske med 9% gluconolactone, der fornyer huden ved hjælp af en mild eksfoliering. Derudover indeholder formlen Scientific Garden ExtractTM og bio-fermenterede antioxidanter, som forbedrer hudens modstandskraft og vitalitet. Velegnet til alle hudtyper og særligt hud med tendens til at være sart, mat og uren.

ANVENDELSE

Påføres om aftenen i et tykt lag på ren hud på ansigt og hals, hvorefter masken skal sidde i 15 til 20 minutter. Herefter skylles masken af med vand. Anvendes op til tre gange om ugen. Det anbefales, at anvende masken som en intensiv kur i en periode på mindst en måned. ADVARSEL: Undgå kontakt med øjnene. Denne peeling kan gøre huden rød og varm, når den påføres. Såfremt det føles ubehageligt, skylles masken af med vand.

99,8% ingredienser af naturlig oprindelse. 17% af formlens ingredienser er økologiske.

TEST

Huden var glattere umiddelbart efter brug for 95% af paneldeltagerne.*
Hudens tone og udstråling var forbedret for 80% af paneldeltagerne efter 28 dages brug**. *Selvevaluering, 20 personer anvendte Exfoliant Mask over en periode på 28 dage. **Test udført af et uafhængigt laboratorium. Klinisk evaluering af 20 personer, der anvender Exfoliant Mask, umiddelbart efter brug og efter 28 dages behandling (3 gange om ugen).

 

Rene, pro-youth formler til ansigt og krop.
SACRED NATURE, er henvendt til både yngre og mere moden hud, som er udfordret af klimaforandringer og miljømæssig stress. Den genopretter hudens glød, fasthed og modstandskraft takket være formlernes høje indhold af plantebaserede antioxidanter.

 

Ligesom alle andre af [ comfort zone ]’s serier er SACRED NATURE fri for animalske udtræk, silikoner, parabener, mineralolier, kunstige farvestoffer og SLES.

 

SACRED NATURES naturlige duft er en vibrerende sammensætning af essentielle olier, som fremkalder naturens biodiversitet på en blid, raffineret og velafbalanceret måde. Duften byder på livlige noter af geranium og citron, krydret muskatnød og sød, italiensk petitgrain, som alle afrundes med beroligende, balsamisk benzoin (harpiks fra barken på træer fra Sumatra).

 

BÆREDYGTIGT DESIGN OG PRODUKTION *  BEVIST EFFEKTIVITET OG BÆREDYGTIGHED

Hele SACRED NATURE serien er øko-designet i henhold til Product LCA (Life Cycle Assessment) for at sikre, at serien er CO2-negativ og maksimalt bæredygtig hele vejen igennem produkternes livscyklus.

  • –  Rene formler
  • –  Produktionen finder sted på CO2-negative produktionsfaciliteter, udelukkende med energifra vedvarende energikilder
  • –  Emballage: plastik-fri tilgang (plastik står for kun 0,25%), evigt genanvendeligt glas ogmetal samt genbrugspapir
  • –  CO2-kompensation fra ”vugge til grav” (produktion, emballage, transport).Gennem organisationen 1% for the Planet donerer [ comfort zone ] 1% af provenuet fra salget af SACRED NATURE for at finansiere Ethio Trees – et projekt, der modregner CO2 gennem genplantning og fremme af social udvikling på det etiopiske højland.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Comfort Zone Sacred Nature, Exfoliant Mask 110 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.