-50% RABAT

Comfort Zone Sacred Nature, Discovery Kit – Travel kit

Lær produkterne at kende og bliv forelsket for alvor i Sacred Nature serien. Fantastisk som start på en god hudplejerutine for lige at teste produkterne hvis du er i tvivl. Fantastisk som rejsekit til ferie og weekend-tasken.

Alle formler er klinisk testede af [ comfort zone ]’s egne hudeksperter og har været igennem et væld af eksterne dermatologiske tests for at sikre formlernes kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

189,50 DKK

2 på lager

Beskrivelse

Travel kit fra Comfort Zone, er genialt hvis du skal på en lille ferie, eller hvis du blot ønsker at prøve de bæredygtige og certificerede produkter fra Sacred Nature serien.

Sættet indeholder rense balm, skøn rig creme med masser af næring og pleje til den tørre hud og deres prisvindende Youth Serum.

Cleansing Balm 15 ml. – Nutrient Cream 15 ml. – Youth Serum 10 ml.

Du kan finde alle øvrige produkter fra Comfort Zone her.

Rene, pro-youth formler til ansigt og krop.

SACRED NATURE, er henvendt til både yngre og mere moden hud, som er udfordret af klimaforandringer og miljømæssig stress. Den genopretter hudens glød, fasthed og modstandskraft takket være formlernes høje indhold af plantebaserede antioxidanter.

 

Ligesom alle andre af [ comfort zone ]’s serier er SACRED NATURE fri for animalske udtræk, silikoner, parabener, mineralolier, kunstige farvestoffer og SLES.

 

SACRED NATURES naturlige duft er en vibrerende sammensætning af essentielle olier, som fremkalder naturens biodiversitet på en blid, raffineret og velafbalanceret måde. Duften byder på livlige noter af geranium og citron, krydret muskatnød og sød, italiensk petitgrain, som alle afrundes med beroligende, balsamisk benzoin (harpiks fra barken på træer fra Sumatra).

 

BÆREDYGTIGT DESIGN OG PRODUKTION *  BEVIST EFFEKTIVITET OG BÆREDYGTIGHED

Hele SACRED NATURE serien er øko-designet i henhold til Product LCA (Life Cycle Assessment) for at sikre, at serien er CO2-negativ og maksimalt bæredygtig hele vejen igennem produkternes livscyklus.

  • –  Rene formler
  • –  Produktionen finder sted på CO2-negative produktionsfaciliteter, udelukkende med energifra vedvarende energikilder
  • –  Emballage: plastik-fri tilgang (plastik står for kun 0,25%), evigt genanvendeligt glas ogmetal samt genbrugspapir
  • –  CO2-kompensation fra ”vugge til grav” (produktion, emballage, transport).Gennem organisationen 1% for the Planet donerer [ comfort zone ] 1% af provenuet fra salget af SACRED NATURE for at finansiere Ethio Trees – et projekt, der modregner CO2 gennem genplantning og fremme af social udvikling på det etiopiske højland.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Comfort Zone Sacred Nature, Discovery Kit – Travel kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.