-30% RABAT

CND Scentsations Hand Wash – Mango Coconut 390 ml.

Endelig er de her igen – Hånd sæberne fra CND

Yndlings håndsæberne fra CND er tilbage. Moisturizing hand wash efterlader dine hænder rene og bløde igen. Fyldt med jojoba og glycerin der fugter og styrker hudbarrieren.

BESTSELLEREN MANGO & COCONUT ER TILBAGE – JUBIII.

111,30 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Moisturizing Hand Wash fra CND Scentsations- RELANCERING AF DE LÆKRESTE HÅNDSÆBER FRA CND

CND har nu relanceret disse Håndsæber der har været savnet. Denne udgave hvor du får duften af Mango og Coconut er en all-time favorite, både som håndsæbe her men også som hånd creme er det denne duft der sælges flest af. Det forstår jeg godt. Den dufter af en varm sommerdag på stranden, med en Pina Colada i hånden. Whats not to like.  Alle de skønne dufte giver en aromatisk spa-oplevelse hjemme. I øjeblikket finder du 5 forskellige dufte fra CND hånd sæbe, hvortil der er håndcremer i samme duft til de 3 af dem. Vi krydser fingre for at der kommer endnu flere snart,

CND Scentsations Moisturizing hand wash er unikke i deres fugtbevarende egenskaber. Dine hænder forbliver bløde efter vask, da indholdet af jojoba og glycerin som både fugter huden men også beskytter hudens naturlige barriere. Moisturizing hand wash fra CND scentsations, er en dybderensende håndsæbe med lækker duft, og du kan nu få en matchende hånd creme der passer til.

 

  • indeholder 390 ml.
  • Vegansk
  • velegnet til alle hudtyper
  • afslut med håndlotion fra samme serie.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “CND Scentsations Hand Wash – Mango Coconut 390 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.