-60% RABAT

Chado – Poudre Velours Brynpigment – Ardoise 193 (Sort)

4 i 1 Velour-agtig brynpudder med intens pigment. Denne brynpigment fra det schweiziske Brand Chado påføres nemt takket være den helt unikke ultrafine tekstur og den tynde specialudviklede applikator. Kan anvendes både på øjenbryn som brynpudder, som øjenskygge, eyeliner og kohl.

Anvendelse: 

Øjenbryn: Pudderen påføres med Pinceau Brosse No4, for et naturligt look. Kan evt. fikseres med en browgel.

Eyeliner: Tegn en fin linie helt ind mod vippekanten med den fine applikator. For en grafisk effekt blandes pudderne med en fugtgiver og påføres med Pinceau Precision No 3.

Øjenskygge: Påfør  på sammen måde som eyeliner, ind mod øverste vippekant og blend herefter pudder ud på øjenlåget.

Kohl: Hold applikatoren vandret og påfør en tyndt lag til den nederste vippekant.

87,60 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Chado er et schweizisk makeup brand der især har specialiseret sig indenfor makeup til bryn og vipper. Stifteren Sylvia Rossel, er født og opvokset i Genéve, hvor produktslinjen blev skabt. Hendes glødende interesse for kosmetik førte hende til udvikling af adskillige brands til det amerikanske marked. I 2008 vendte hun tilbage til Schweiz  for at fokusere på øjenbrynets potentiale; hvordan det former et look og giver balance til ansigtet. Hun sætter sig for at udvikle en high-end løsning, sin er naturlig og nem at anvende.

Ved at granske æblets sundhedsmæssige fordele, opdagede Chado en ekstraordinær sort: Uttwiler Spätlauber. Denne schweiziske ursort er især kendt for én ting: dens konserverende egenskaber. PhytoCellTec™ Malus Domestica er født ud af dette fantastiske æble. Stoffet er en aktiv liposomal substans baseret på stamceller fra æblet. Takket være moderne bioteknologi har det været muligt for en række forskere at skabe og dyrke disse plantestamceller, og dermed skabe grundstammen i Chado Cosmetics.

 

Ingredienser:

Zea Mays Starch, Talc, Silica, Dicaprylyl Carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Vp/Hexadecene Copolymer, Aluminum Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Hydrated Silica, Decylene Glycol. May Contain: Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499.

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Chado – Poudre Velours Brynpigment – Ardoise 193 (Sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.