-50% RABAT

Chado – Pinceau Précision N3 Les Yeux – Makeup børste- Brynbørste

Med denne makeup børste fra Chado kan du nemt påføre makeup på bryn og vipper eller tegne den perfekte streg med en eyeliner.

Den skrå børste er lavet af syntetiske hår og med den skarpe kant er den nem at anvende.

99,50 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Chado er et schweizisk makeup brand der især har specialiseret sig indenfor makeup til bryn og vipper. Stifteren Sylvia Rossel, er født og opvokset i Genéve, hvor produktslinjen blev skabt. Hendes glødende interesse for kosmetik førte hende til udvikling af adskillige brands til det amerikanske marked. I 2008 vendte hun tilbage til Schweiz  for at fokusere på øjenbrynets potentiale; hvordan det former et look og giver balance til ansigtet. Hun sætter sig for at udvikle en high-end løsning, sin er naturlig og nem at anvende.

Ved at granske æblets sundhedsmæssige fordele, opdagede Chado en ekstraordinær sort: Uttwiler Spätlauber. Denne schweiziske ursort er især kendt for én ting: dens konserverende egenskaber. PhytoCellTec™ Malus Domestica er født ud af dette fantastiske æble. Stoffet er en aktiv liposomal substans baseret på stamceller fra æblet. Takket være moderne bioteknologi har det været muligt for en række forskere at skabe og dyrke disse plantestamceller, og dermed skabe grundstammen i Chado Cosmetics.

 

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Chado – Pinceau Précision N3 Les Yeux – Makeup børste- Brynbørste”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.