-30% RABAT

Chado , Lip Gloss – Laquer- Clear gloss

Smuk og langtidsholdbar lip gloss fra Chado. Denne lip gloss er spejlblank og krystalklar.

Efterlader læberne med et fyldigere udseende, takket være den meget glossy effekt. Plejer og fugtet læberne uden at klistre.

 

174,30 DKK

2 på lager

Beskrivelse

Lip Gloss fra Chado med spejleffektglans med en cremet, ikke-klæbende tekstur, der giver glans og lysstyrke med langvarigt hold.

Kombination af en ultra skinnende blank formel og en fugtgivende balsam til at sublimere dine læber. Gloss Exquis Laquer giver øjeblikkelige resultater for denne glans med en cremet, ikke-klæbende tekstur. Dens spejleffekt bringer udstråling og lysstyrke til læberne, mens den sikrer langvarig slid.

Skumapplikatoren glider glat over læberne for komfort og præcision. Dens lette duft af hvide druer gør læberne uimodståelige ..

 Parabene-fri, Cruelty-Free, Sulfat-Fri, Alkohol-fri, Silikone-fri

Anvendelses TIP!

Påfør glossen alene for en naturlig effekt eller lag den på din læbestift for mere glans eller på dine øjenlåg for en super trendy og frisk makeup.

Produktfordele Lette estere: giver en tynd, fugtgivende og ikke-klæbende film

Blanding af skinnende polymerer: giver glans og en spejleffekt

Chado er et Schweizisk brand med vidunderlige produkter til pleje og makeup af dine bryn og vipper. De har fantastiske redskaber som pensler, vippebukker, pincet, brynsakse m.m. Chado har også makeup produkter med samme høje kvalitet, til læber, hud og øjne.

Du finder flere produkter fra Chado her. 

PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA -GRUNDSTAMMEN I CHADO

Ved at granske æblets sundhedsmæssige fordele, opdagede Chado en ekstraordinær sort: Uttwiler Spätlauber. Denne schweiziske ursort er især kendt for én ting: dens konserverende egenskaber.

PhytoCellTecTM Malus Domestica er født ud af dette fantastiske æble. Stoffet er en aktiv liposomal substans baseret på stamceller fra æblet. Takket være moderne bioteknologi har det været muligt for en række forskere at skabe og dyrke disse plantestamceller, og dermed skabe grundstammen i Chado Cosmetics.

Ingredienser
Polybutene, Octyldodecanol, Silica Dimethyl Silylate, Mica, Ricinus Communis Seed Oil, Tribehenin, Cl 77891, Aroma, Pentaerythrityl Tetra-dl-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cl 19140, Cl 15850.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Chado , Lip Gloss – Laquer- Clear gloss”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.