Chado – Huile Cristal Brynolie

Ultra nærende olie til øjenbrynene fra det luksuriøse Schweiziske brand der er blandt de førende indenfor bryn makeup og pleje. Huile Cristal styrer, nærer og fugter din bryn i dybden, med ingredienser som ricinusolie og E-Vitamin. Serebia-olie tilfører ydermere vækststimulerende egenskabet.

Brynolien Huile Cristal giver brynene tilstrækkelig fylde til at de kan formes til en smuk bue. Denne brynole er specielt velegnet til skrøbelige, tynde bryn, der har en tendens til at tørre ud.

Anvendelse: Masser dine øjenbryn med rulleapplikatoren for at arbejde olien godt ind i huden. For bedste resultat kan du bruge Chado Huile Cristal om natten som pleje. Påføres olien på brynet efter plukning og/eller voksning vil den lindre bryn-området og dulme hævelse og rødmen.

Tip! – Takket være oliens nærende egenskaber kan den også anvendes på læberne.

153,30 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Chado er et schweizisk makeup brand der især har specialiseret sig indenfor makeup til bryn og vipper. Stifteren Sylvia Rossel, er født og opvokset i Genéve, hvor produktslinjen blev skabt. Hendes glødende interesse for kosmetik førte hende til udvikling af adskillige brands til det amerikanske marked. I 2008 vendte hun tilbage til Schweiz  for at fokusere på øjenbrynets potentiale; hvordan det former et look og giver balance til ansigtet. Hun sætter sig for at udvikle en high-end løsning, sin er naturlig og nem at anvende.

Ved at granske æblets sundhedsmæssige fordele, opdagede Chado en ekstraordinær sort: Uttwiler Spätlauber. Denne schweiziske ursort er især kendt for én ting: dens konserverende egenskaber. PhytoCellTec™ Malus Domestica er født ud af dette fantastiske æble. Stoffet er en aktiv liposomal substans baseret på stamceller fra æblet. Takket være moderne bioteknologi har det været muligt for en række forskere at skabe og dyrke disse plantestamceller, og dermed skabe grundstammen i Chado Cosmetics.

 

Ingredienser:

Ethylhexyl Palmitate, Triethylhexanoin, Isododecane, Silica Dimethyl Silylate, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis Seed Oil, Aqua, Serenoa Serrulata Fruit Extract, M Alus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Lecithin

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Chado – Huile Cristal Brynolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.