-50% RABAT

Chado , Brynskabeloner – Pochoirs D àrtiste

Sæt med 5 brynskabeloner til øjenbryn skabt til at gentegne en perfekt linje med præcision og lethed. Genanvendelige, fleksible og nemme at rengøre.

99,50 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Dine Øjenbryn er med til at definere dit ansigts form, da dine bryn giver balance til ansigtet. Pas på dine øjenbryn, plej dem og skab en smuk linje i ansigtet med makeup hvis du mangler brynhår, form og farve fra naturens side. 

Chado Brynskabeloner blev skabt til at gentegne en perfekt brynlinje med præcision og lethed. Når du har valgt din form og størrelse, skal du blot lægge makeup og udfylde dine øjenbryn og fjerne hårene, der stikker ud af formen. Brynskabeloner fra Chado er genanvendelige, fleksible og modstandsdygtige, de er nemme at rengøre.

Vær kunstneren af ​​din skønhed …

Anvendelse:

Perfekt formede øjenbryn vil forskønne dine øjne, lysne dit ansigt og frigøre dine udtryk. Når størrelsen på stregen er valgt, skal du placere og holde brynskabelonen for at sminke øjenbrynet med VELOURS POWDER der findes i flere farver , og fjern den og pluk eventuelle hår uden for det sminkede område. Du skal bare vende skabelonen vandret for at lægge makeup på det andet øjenbryn. For bedre vedligeholdelse anbefaler vi, at du tørrer skabelonen af ​​med en fugtig klud efter hver brug.

Chado er et Schweizisk brand med vidunderlige produkter til pleje og makeup af dine bryn og vipper. De har fantastiske redskaber som pensler, vippebukker, pincet, brynsakse m.m. Chado har også makeup produkter med samme høje kvalitet, til læber, hud og øjne.

Du finder flere produkter fra Chado her. 

PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA -GRUNDSTAMMEN I CHADO

Ved at granske æblets sundhedsmæssige fordele, opdagede Chado en ekstraordinær sort: Uttwiler Spätlauber. Denne schweiziske ursort er især kendt for én ting: dens konserverende egenskaber.

PhytoCellTecTM Malus Domestica er født ud af dette fantastiske æble. Stoffet er en aktiv liposomal substans baseret på stamceller fra æblet. Takket være moderne bioteknologi har det været muligt for en række forskere at skabe og dyrke disse plantestamceller, og dermed skabe grundstammen i Chado Cosmetics.

Ingredienser
Polybutene, Octyldodecanol, Silica Dimethyl Silylate, Mica, Ricinus Communis Seed Oil, Tribehenin, Cl 77891, Aroma, Pentaerythrityl Tetra-dl-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cl 19140, Cl 15850

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Chado , Brynskabeloner – Pochoirs D àrtiste”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.