-50% RABAT

Botanical Solspray faktor 50

BOTANICAL Solspray SPF 50

Serien er den ypperste serie indenfor solbeskyttelse og hudpleje. Med sine naturlige og eksotiske ingredienser forkæles din hud på alle måder.

144,50 kr.

11 på lager

Beskrivelse

Botanical Sunscreen Spray

Beskrivelse

Botanical Sunscreen Spray er en let og lækker spray, som blidt forstøver en mist henover kroppen, og lægger sig i et tyndt ikke fedtende lag. Sprayen giver en sand følelse af velvære, med et frisk kølende pust i sommervarmen og den skønne eksotiske duft som spreder sig om kroppen. Sprayen er beriget med naturlige ingredienser såsom; den australske kakadublomme, der er meget rig på antioxidanter, hvilket forstærker solbeskyttelsen. Derudover indeholder den beroligende eukalyptus, plejende rød alge og certificeret økologisk alkohol. På trods af at sprayen ligger i et tyndt lag på huden, er solbeskyttelsen enormt effektiv, og er tilmed vandfast i op til 80 minutter. En multifunktionel spray i lækkert design, der giver effektiv bredspektret solbeskyttelse på huden

  • Trænger hurtigt ind og fedter ikke
  • UVA og UVB beskyttelse i faktor 15, 30 og 50
  • Vandafvisende i op til 80 minutter
  • Certificeret økologisk alkohol
  • Let og kølende mist
  • Rig på antioxidanter

 

Anvendelse:

Spray mist som egner sig til brug på hele kroppen. Spray med ca. 20 cm. afstand fra huden i et jævnt flow. Sprayen behøver ikke blive smurt ind, men kan blot få lov til selv at træng ind i huden. Påfør ca. 20 minutter inden huden udsættes for sol. Sprayen kan bruges i ansigtet af voksne, dog er det vigtigt at der holde god afstand, samt at øjnene holdes lukket.

Påfør sprayen på håret, for en effektiv solbeskyttelse som beskytter hår strået, farven og hovedbunden

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Botanical Solspray faktor 50”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.