Find vare

  Fri Fragt ved køb for kr. 499 FacebookInstagram

Find vare

Body Kisses – Australian Gold

Meget meget mere end blot en lotion. Denne er fyldt med pleje til din hud, bruges som en aftersun om sommeren, da den forlænger din kulør, og som en fugtbombe året rundt pga de mange plejende egenskaber.

249,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Body Kisses

Forlæng din Gyldne sommerkulør eller plej huden året rundt – det er optil dig.

Med denne skønne fugtgivende formel, sikrer du at fugten indsluses dybt i huden og forsegles. Hampefrøolie nærer i dybden og giver din hud et fløjlsblødt finish. Triple Action Toning Complex reducerer hævelser og væskeophobninger i huden, og giver energi til cellerne.

Vi garanterer en KYSVÆRDI HUD

Hampefrøolie:

Nærer og fugter huden for en smuk ensartet glød. Indeholder en perfekt balance af omega 3 og 6 fedtsyrer, ideelt afstemt med hudens behov. Olien har samtidig en talg regulerende effekt, der hjælper til at mindske urenheder og tilstopninger i huden.

Intens fugt blend:

Kraftfuld blend af fugtgivende ingredienser som hydrerer og beskytter huden. Fugtens indsluses og forsegles i huden, for en silkeblød huden der varer hele dagen.

Koffein:

Har en fornyende og energigivende effekt på huden. Hjælper til at tone og forfine hudens overflade, for en sund og velplejet hud.

Quinoa:

En god kilde A vitamin, som er et sandt super vitamin, når det gælder om at forsinke tidligere alderstegn. Riboflavin i Quinoa eller B2 vitamin, forbedrer hudens elasticitet og har samtidig en balancerende effekt på huden produktion af sebum (hudens naturlige fedt).

Hvedekim ekstrakt:

Indeholder gode essentielle vitaminer og mineraler som gavner hudens stofskifte og bidrager til antioxidant beskyttelsen.

Duftnoter:

Jordbær, citrus og melon

 

 

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Body Kisses – Australian Gold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spar 10%

Giv dig selv 10% rabat!

Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

Tak for din tilmelding!