Biosmetics Intensive Lash Moist Pen

Aftercare/hjemmeplejeprodukt  til dine vipper og bryn efter lashlift, vippefarve og browlamination. Dine vipper får tilført fugt og pleje så de ikke udtørrer.

Farvning, lashlift og browlamination er alle kemiske behandlinger der kan være hårdt for dine vippe og bryn hår, da det nemt kan udtørre hårene. Ved at tilføre dine vipper og bryn daglig fugt med denne moist pen, opretholdes hårenes fleksibilitet og du undgår frizzy hår der er tegn på udtørring.

275,00 DKK

2 på lager

Beskrivelse

Vippe og bryn conditioner der tilfører fugt til dine bryn og vipper imellem lashlift behandlinger og Brow lamination.

Anvendelse: påfør vipper og/eller bryn dagligt. Kan bruges alene eller som primer under mascara.

 

  • Panthenol trænger ind i hårskaftets kerne og hjælper med at reparere skader forårsaget af permanent og farvning og er også kendt for at bremse hårets aldringsproces.
  • Hyaluronsyre er velkendt for dets fugtbindende egenskaber, der er indeholdt i formuleringen. Marshamallow Extract hjælper  med at sprede vipperne mere jævnt.
  • Aloe Vera nærer vipper og hud og skaber glans.
  • Hydroliseret silke er et proteinderivat, der er meget hygroskopisk med en evne til at øge fugtbinding. Frie aminosyrer er kendt for at trænge ind i de øvre lag af huden såvel som gennem hårets skal ind til kernen. Denne evne binder fugt og forbedrer hydreringsniveauet i vipperne.

 

Indhold: 5ml

Moisturizing Pen indeholder desuden Rosmarin, Kamille, Arnica Montana, Abrikos Ekstrakt med anti-inflammatoriske og beroligende fordele.