Vipper & bryn Pleje

Serum til vipper og bryn øger hårvæksten ved at give dine hårsække næring og pleje. Serum gør dine vipper og bryn længere og fremhæver styrken og skønheden.

Har du brugt pincetten lidt for meget eller øjenvippe bukker lidt for flittigt, så er en serum et godt middel, til at få vipper og bryn lidt mere synlige igen.

Er du fra naturens hånd ikke udstyret med lange vipper og fyldige øjenbryn, så kan du her finde den serum, der giver dig den pleje og hjælp, du har brug for.

Brug din serum 1 gang dagligt på afrensede øjenomgivelser. Det er vigtigt at du bruger en oliefri øjenmakeup fjerner som fx. Revitalash micellarwater da olien vil blokere for optagelse af din serum. Bruger du vippe serum fra Revitalsh kan du ofte se et resultat allerede efter 4-6 uger, samtidig med at du opnår sundere vipper der bliver styrket så du undgår knækkede vipper.

Vippeserum påføres med den indlagte pensel på tværs over vipperne helt nede langs vipperoden. Serum til brynene kan enten pensles på eller rulles på – alt afhængig af produktet.

De fleste serums skal tørre 5-10 minutter inden du påfører mascara og anden makeup.

kategorien vipper og bryn