Sugaring & voksbehandling hjemmepleje

Hjemmepleje produkter til brug imellem sugaring og voksbehandlinger.

Det er yderst vigtigt at du plejer din hud med gode lotions, cremer og scrubs imellem dine sugaring eller voksbehandlinger. Din hud bliver fugtet og dermed vil hårene bedre kunne fjernes med rod. Er din hud tør vil den blive svære for de nye hår at bryde igennem, og du oplever en stor risiko for at udvikle indgroede hår. Det te gælder på både ben, bikinilinie osv. Er huden blød, fugtet og plejet i dybden har håret meget nemmere ved at trænge igennem når det vokser ud igen, og din behandler har nemmere ved at udføre en tilfredsstillende behandling næste gang du kommer til hårfjerning.

Body scrubs bør bruges jævnligt, både som forebyggelse og forbedring af evt. indgroede hår du måtte have.

Her hos Villaume finder du hjemmepleje produkter der retter sig specielt til den hud der jævnligt får fjernet hår med sukker eller voks. Du kan også få glæde af produkterne hvis du skraber dine ben eller bikinlinie og oplever problemer i forbindelse dermed.

Jeg forhandler produkter fra Pandhys og fra Cirepil by Perron Rigot. Pandhys er rettet mod specielt sugaring og er det sugaring mærke jeg anvender i klinikken. Perron Rigot er rettet mod voksbehandlinger og det er selvfølgelig også med Perron Rigot voks at jeg udfører voksbehandliner i klinikken.

Du kan selvfølgelig bruge begge mærkers hjemmepleje produkter hvadenten du foretrækker hårfjerning med sukker eller med voks.