Læbepleje

Velplejede læber er både smukke og behagelige. Vi har samlet en række favorit produkter for læbepleje som vi selv er vilde med. Og så er velplejede læber også lettere at lægge læbestift på.

For at slippe for tørre læber, er der flere muligheder for pleje. Det handler om fugt og beskyttelse mod vejrskift og temperaturændringer omkring dig – både inde og ude.

Vores favorit læbepomader indeholder masser af økologi og naturlige ingredienser. Der er forslag til både skituren og sommerferien.

Nogle af læbepleje produkter kan du finde i et samle-ansigtspleje-sæt. Giv det som gave til veninden eller din søster, eller til dig selv.

læbepleje gør dig smuk og mærkes behageligt

Vores Sea-Buckthorn lipbalm er håndlavet og indeholder bl.a. olieudtræk fra hybenrose, havtorn, jojoba og er vores bedste bud mod tørre, flossede læber. Sea-Buckthorn kan også lindre tørre pletter på huden.

Som ret revolutionerende læbepleje kan vi anbefale Santhilea London Real Rebel – den grønne læbestift. Farven reagerer på dine læbers pH-værdi og efterlader dine læber med din naturlige farve. Masser af vitaminer og beskyttelse.