Vita Liberata

Vita Liberata laver make up og tanning produkter

Alle produkter er sprængfyldte med certificerede økologiske ekstrakter, som er gode mod huden, anti-aging og blødgørende. Alle produkterne er duftfri, hurtigtørrende samt fader naturligt.

Kombinationen af ingredienserne i vores produkter, og det unikke moisture lock system, binder fugten i huden i op til 72 timer. Dette resulterer i en meget blød hud og sikrer en naturlig aftagning af farven hver gang. Det er grunden til, at man ikke skal påføre bodylotion inden Vita Liberata selvbruner, da huden gennemfugtes samtidig med, at den farves.

Vita Liberata’s unikke formuleringer sikrer at produktet tørrer straks efter, at selvbruneren kommer i kontakt med huden, og du kan derfor roligt tage dit tøj på efter bare 5 min.

DHA

DHA er det naturlige sukkerstof fra sukkerroer, og det er DHA’en, der giver den brune farve i huden. Vita Liberata bruger udelukkende økologiske sukkerroer til deres produkter.

HVORDAN VIRKER DET?

Det er kun de døde hudceller i det øverste hudlag, der bliver farvet, og disse hudceller bliver afstødt og slidt af i løbet af 4-6 dage. Derfor er favningen også kun midlertidig, til hudcellerne bliver erstattet af “nye” døde hudceller. Når DHA’en i selvbruner- produktet rammer proteinet i den døde hudcelle, farver det hudcellen.

DUFTFRI

Det er lykkedes Vita Liberata med
succes, at udvikle en type DHA der IKKE udvikler den karakteristiske selvbrunerlugt, når farven udvikler sig.

FLOTTE NUANCER

Samtidig udvikler selvbrunerfarven sig IKKE gullig. Vita Liberatas selvbruner produkter er mere varme og oliven i nuancerne.

Når du påfører Vita Liberata selvbruner, får du øjeblikkelig farve, hvis du bruger produkter fra tinted linjen med guidefarve. Samtidig udvikler farven sig i løbet af 4-6 timer.

Produkterne fra untinted linjen udvikler også farve i løbet af 4-6 timer.

Selvbrunerfarvens holdbarhed er afhængig af livstils-, bade-, kropspleje-, og sportsvaner.