Fri Fragt ved køb for kr. 499 FacebookInstagram

Fri Fragt ved køb for kr. 499

Soberbia

En banebrydende nyhed indenfor kosmetikkens verden!
Soberbia produkterne er udviklet af Unapologetic Luxury Laboratiories i Barcelona.
Begge nuværende produkter fra Soberbia serien er nominerede i Danish Beauty awards til Årets Nichepris i henholdsvis 2019 og 2020.
Soberbia Spirit er resultatet efer en utrættelig søgen efter kun de ekstraordinære ingredienser på planeten. Kun det bedste var godt nok!
Fra Soberbia findes idag Soberbia serum, som er designet til straks at kunne berolige, regenere og beskytte selv den mest følsomme hud. Soberbia Serum har en øjeblikkelig penetration i huden, der straks bliver gennemfugtet, blød og afslappet. Soberbia serum er et 100 % naturligt produkt og uden anvendelse af parfume og hvor alle ingredienserne er ecocert certificerede.
Soberbia Spirit er det nyeste produkt fra Unapologetic Luxury, og er en anti-aging cream, der som deres Serum også er helt unik og banebrydende indenfor hudpleje med sine 20 hovedingredienser, der alle arbejder sammen. Soberbia Spitit er enestående , da den har mange forskellige fordele, der mildner og løser de fleste hudproblemer.
Der er flere fantastiske produkter på vej fra Unapologetic Luxury, blandt andet et renseprodukt og en øjencreme der forventes snart.

  • Soberbia Serum, Unapologetic Luxury

    795,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Soberbia Spirit, Anti-aging cream SPF20, Unapologetic Luxury

    995,00 DKK
    Tilføj til kurv
Spar 10%

Giv dig selv 10% rabat!

Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

Tak for din tilmelding!