Revitalash

REVITALASH COSMETIC ER VERDENS FØRENDE KOSMETIKSERIE TIL VIPPER, BRYN OG HÅR

– DER BYGGER PÅ LÆGEVIDENSKABELIGE, PATENTEREDE OG PRISVINDENDE FORMULAR

Fra Revitalash finder du serum til bryn og vipper der både aktiverer hårvæksten og plejer hårene. Du finder et stort udvalg af makeup til øjne og bryn i en fantastisk kvalitet. Produkterne er meget nemme at arbejde med og der findes nuancer der passer alle.

Derudover laver Revitalash den allerbedste make up fjerner uden olie som er et must når du vil ha effekt af din vippe- og brynserum. Du finder også den fantastiske Aquablur, som er en kølende øjengele, der plejer huden omkring øjnene og udvisker linier, da den samtidig fungerer som en primer på huden og øjenlåget så din makeup ligger flot og giver et holdbart resultat.

Som noget nyt laver Revitalash nu også en hårskum der er udviklet til at adressere behovene hos mænd og kvinder, der lider af hårtab og tyndende hår, samt en Thickening Shampoo og en Thickening Conditioner der arbejder perfekt sammen med hårskummen, eller blot til dig der ønsker mere fylde i håret.

Historien om Revitalash begyndte, da Dr. Brinkenhoff ønskede at give sin kone Gayle en meget speciel gave, imens hun var ved at komme sig efter et hårdt brystkræftforløb. Intensiv kemoterapi havde ødelagt Gayles engang så smukke øjenvipper og efterladt dem sparsomme, knuste og skrøbelige. Baseret på sine 25 års erfaring som praktiserende øjenlæge vidste Dr. Brinkenhoff en ting eller to om øjne. Gennem omfattende forskning med et team af dygtige kemikere fik Dr. Brinkenhoff formuleret en nærende øjenvippeserum, som, efter blot et par ugers anvendelse, gav fornyet vitalitet til Gayles øjenvipper. Kimen blev lagt til Revitalash Cosmetics, som i dag omfatter en serie nyskabende produkter til at styrke hår, vipper og bryn med.