Pandhys

PANDHY’S ™ hudplejefilosofi er at behandle huden på hele din krop med den samme kærlighed, respekt og opmærksomhed, som du behandler dit ansigt. Derfor er hvert produkt designet til at blive brugt på dit ansigt og din krop i elegant og original emballage – med økologi, økonomi og praktik i tankerne.

 

Produkterne er baseret på rene og smart formulerede baser. Alle produkter følger PANDHY’S ™ -doktrinerne, de er så “grønne” som muligt og indeholder rene og naturlige, værdifulde og hovedsagelig vegetabilske ingredienser, men er fri for kunstige farvestoffer eller duft. Vi mener, at din hudpleje skal være sikker, enkel, effektiv og unik for at tilfredsstille dine daglige behov. Med vores mix og match tilgang kan du oprette en skræddersyet hudplejerutine, der passer til de unikke behov i din helt egen hud.

Hos Villaume forhandler vi Pandhys produkter der er velegenet til brug efter og imellem sugaring behandlinger. Flere af Pandhys hudpleje produkter er specielt udviklet,  til at bekæmpe evt. gener, man kan være uheldig at opleve efter hårfjerning, såsom indgroede hår, og andet ubehag. Du finder blandt Pandhys produkter et stort udvalg af hjemmepleje produkter der fugter og plejer din hud i dybden, samt olier der kan afhjælpe knopper og udbrud.