Lernberger Stafsing

Bag det succesfulde svenske brand, Lernberger Stafsing, står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Begge har mere end 20 års international erfaring blandt eliten af professionelle hårstylister og makeupartister, og er derudover kendt for deres fantastiske makeover-events, trend-seminarer og passionerede engagement inden for styling og mode. Lernberger Stafsing blev stiftet med troen på, at de rette produkter kan bringe det bedste frem i os – vi fortjener alle en luksuriøs hverdag, der giver os velvære fra inderst til yderst.

Lernberger & Stafsing satser benhårdt på bæredygtige ingredienser og nedbrydelig emballage. Både for kundernes og miljøets skyld. Alle produkter fra Lernberger Stafsing er sulfatfri, parabenfri og samtlige olier, der benyttes i produkterne, er økologiske.

Lernberger Stafsing hårprodukter findes som shampoo og Conditioners til alle hårtyper. Alle Lernberger Stafsing hårprodukter dufter helt vidunderligt, uden at være kraftigt parfumeret. De har deres helt egen genkendelige duft som er kendt og elsket af både frisøren og kunderne. Lernberger Stafsing laver hårprodukter til både kvinder og mænd, og der findes stylingprodukter til alt slags hår.