Lernberger Stafsing Skincare

Bag det succesfulde svenske brand, Lernberger Stafsing, står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Begge har mere end 20 års international erfaring blandt eliten af professionelle hårstylister og makeupartister, og er derudover kendt for deres fantastiske makeover-events, trend-seminarer og passionerede engagement inden for styling og mode. Lernberger Stafsing Skincare blev skabt ud fra en ambition om at skabe ultra-nærende, effektiv hudpleje ud fra skandinaviske principper til alle hudtyper.

Lernberger Stafsing skincare & hudpleje er ukompliceret og nemt med få produkter at tilpasse serien af hudpleje produkter til præcis din hudtype. Med Lernberger Stafsing skincare passer Cleansing gel og toner samt dagcreme og natcreme, til alle hudtyper og du tilpasser serien til DIN hud, ved at vælge serum og maske efter behov, der er tilpasset hudpleje til din hudtype.
“Vi så det som vores kald at skabe og vedligeholde ungdommelig og smuk hud, og vi er besatte af at finde de nyeste metoder og aktive essenser. Lernberger Stafsings skønhedsrutine er ukompliceret. Vi kalder den Scandinavian Beauty – få produkter der kan kombineres på kryds og tværs for at tilfredsstille din huds behov i en intelligent skønhedsrutine. Som makeup-evangelister kan vi bekræfte, at gennemfugtet og næret hud er fundamentalt for en skøn, ensartet teint.”
– Mattias & Patrik