Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty tilbyder mineral makeup udviklet til at være en forlængelse af din hudpleje. De prisvindende, makeup formler sikrer exceptionelt godt dække og en naturlig UV beskyttelse. Med eget stort udvalg af formler og farver er det muligt at opfylde ønsket om den perfekte makeup, uanset hudfarve, hudtype og behov.

Hvad enten du søger makeup til hverdagsbrug eller til den røde løber, så inviterer Glo Skin Beauty dig ind i en verden af muligheder. Alle produkter, lige fra den prisvindende Pressed Base, til det omfattende udvalg af Beauty Essentials, er beriget med kraftfulde anti-oxidanter for at sikre ekstra pleje og den perfekte korrektion- og dækkeevne.

Som makeupartist har jeg forelsket mig i Glo Skin Beauty, og har valgt netop dette brand til salg i klinik og webshop, samt til brug ved makeup workshop i klinikken.
Jeg har valgt de bedst sælgende farver og produkter til lagervarer, men du har mulighed for at bestille alle farvenuancer, og varianter hjem og du kan teste alle farver hos mig i min klinik hvis du har behov for dette.