Comfort Zone

Comfort Zone har netop relanceret deres Sacred Nature serie, som er en økologisk hudplejeserie med stort fokus på bæredygtighed.

Med lanceringen af SACRED NATURE, en ren, økologisk serie med et stærkt fokus på bæredygtighed, foretager [Comfort zone] en radikal ændring i form af effektiv, sikker og regenererende hudpleje, der aktivt er med til at genopbygge jorden og dermed forhale klimakrisen.

SACRED NATURE, er henvendt til både yngre og mere moden hud, som er udfordret af klimaforandringer og miljømæssig stress. Den genopretter hudens glød, fasthed og modstandskraft takket være formlernes høje indhold af plantebaserede antioxidanter.

SACRED NATURES naturlige duft er en vibrerende sammensætning af essentielle olier, som fremkalder naturens biodiversitet på en blid, raffineret og velafbalanceret måde. Duften byder på livlige noter af geranium og citron, krydret muskatnød og sød, italiensk petitgrain, som alle afrundes med beroligende, balsamisk benzoin (harpiks fra barken på træer fra Sumatra).

Skønhedsprodukter fra Comfort Zone produkter

Hos Villaume føres også produkter til kroppen fra Comfort Zones Tranquility serie, som har de mest vidunderlige kropsplejeprodukter med deres unikke kult-duft Tranquility. Du får spa-følelsen og duften hjem til dig så du kan drømme dig afsted til et lækkert spa sted.

Comfort Zone er også rigtig stærke på solfaktor, og hos Villaume har vi deres Water soul serie, som har fokus på miljøet i havet samtidig med at du er dækket godt ind på solbeskyttelse. Også deres Sun soul serie er bestseller blandt solprodukterne. Disse luksuriøse solprodukter findes i flere forskellige varianter, både til ansigt og krop, til børn og voksne.