Chado

Chado imponerer ved deres magiske produkter til pleje og makeup af især bryn og vipper. Fra Chado finder du produkter der plejer dine vipper og bryn imens du sover, de mest fantastiske brynpuddere, mascara, redskaber og læbepomader. Du finder hudpleje og makeup i topklasse fra det Schweiziske Brand Chado. Le Soin Pyjama er en absolut topseller, en pyjamas til dine bryn og vipper, brug den under din makeup og dagen og sov med den om natten.

Ved at granske æblets sundhedsmæssige fordele, opdagede Chado en ekstraordinær sort: Uttwiler Spätlauber. Denne schweiziske ursort er især kendt for én ting: dens konserverende egenskaber.

Grundstammen i Chado

PhytoCellTecTM Malus Domestica er født ud af dette fantastiske æble. Stoffet er en aktiv liposomal substans baseret på stamceller fra æblet. Takket være moderne bioteknologi har det været muligt for en række forskere at skabe og dyrke disse plantestamceller, og dermed skabe grundstammen i Chado Cosmetics.

Stifteren bag CHADO, Sylvia Rossel, er født og opvokset i Genève,

hvor produktlinjen blev skabt. Sylvia rejste i sine unge dage til New York, hvor hun åbnede en af verdens første champagnebarer. Senere opstod en glødende interesse for kosmetik og hun udviklede adskillige brands til det amerikanske marked. Hun vendte tilbage til Schweiz i 2008 for at fokusere på nye udfordringer. Hun får øjnene op for øjenbrynets potentiale: hvordan det former et look og giver balance til ansigtet. Samtidig indser hun, at øjenbrynet ofte negligeres, hvorfor hun sætter sig for at udvikle en high-end løsning, der er naturlig og nem at anvende. Herfra vokser konceptet stødt, og Sylvia indkredser efterhånden Chados filosofi og værdisæt.