Australian Gold

Australiens surf & Chill livsstil er inspirationen til de lækre produkter fra Australian Gold. Fra Australian Gold finder du her i shoppen de mest fantastiske solprodukter til krop og ansigt. Australian Golds Botanical serie er bestsellere, med deres solfaktorprodukter med naturlige ingredienser, og denne serie er højeste kvalitet af lækkerhed. Alle cremer fra Botanical give en powder-agtig følelse på huden, og fedter absolut ikke, imens den passer godt på din hud i solen.

 

Fra Australian Gold kommer også de helt fantastiske Hemp Nation Produkter. Hemp Nation Bodylotions med hampefrøolie giver den blødeste hud, fugter i dybden, og giver den mest vidunderlige følelse når du bærer den. Hemp Nation bodylotion findes i mange forskellige dufte, så der er noget for alle. Derudover kan du også få Hemp Nation Body Wash og Hemp Nation Body Scrub, som matcher de skønne lotions, både i duft og kvalitet. Hemp Nation Bodylotion er også en virklige skøn aftersun lotion.

Australian Gold blev oprindeligt stiftet af Trevor Gray i 1985, som blev født i den lille by Brownsburg i staten Indiana i USA. Hans mor var oprindeligt fra Australien, og han blev bl.a. opdraget af tre australske kvinder. Trevor Gray havde en dyb fascination og tilknytning til den australske natur og kultur. Hans dybe relation til den australske folkesjæl og kultur har derfor også haft en stor indflydelse bag skabelsen af det nu verdenskendte brand. I dag er Australian Gold ejet af amerikanske New Sunshine, som er en skincare- og tanning-producent. Her på siden har vi samlet de udvalgte  produkter fra Australian Gold.