CND Vinylux – Tips til professionel lakering af negle

Guide til dig der selv vil lakere negle hjemme og som bare aldrig kan få det til at holde …….

Kæmper du ofte med neglelak der skaller efter få dage? Du er ikke alene. Her finder du tips og tricks fra den professionelle negletekniker.  Denne artikel er lavet ud fra min egen erfaring som negletekniker, samt med det specifikke mærke CND Vinylux, som jeg arbejder med og sælger i klinikken,og på min Webshop. De fleste tips kan sagtens overføres til andre mærker af neglelak, dog er der forskel på om systemet anbefaler en basecoat først, eller om den som i CND Vinylux systemet er indbygget i neglelakkens farvelag.

 

Som med alt andet er det jo at, øvelse gør mester. Din negletekniker har lakeret rigtig mange negle, og har øvet længe. Forvent ikke at du allerede ved første forsøg, får det perfekte resultat. Men denne guide, der ligger både som en lille video, og som en nedskrevet step-by-step, hjælper til at få øvet på den korrekte måde.

 

En holdbar lakering er lykken

En af de vigtigste ting i forhold til at få sin lak til at holde, er at du kender din lak, og kan føle, om du ligger for tykt eller for tyndt lag.  Det kommer altsammen med øvelsen. Hvis du ofte oplever at du kan pille lakken af i et stort stykke, er det fordi du lakerer for tykt. 2 tynde lag lak skal der til, og det første lag skal ikke nødvendigvis dække fuldstændigt.

 

 Som du ser i videoen er det også vigtigt at vinkle din pensel så du lakerer med vandrette strøg, og få strøg. CNC Vinylux er en hurtigtørrende lak, og allerede imens du lakerer vil du opleve at den tørrer op. Derfor gælder det om,  at bruge så få strøg som muligt, og den korrekte mængde af lak på penslen. Når du har fået øvet den teknik et par gange, vil du opleve,  at det giver pote.  Lig også mærke til i videoen, at du skal lakere den fri kant på neglen. Dette er endnu et TIP der gør lakeringen holdbar. Der e 2 forskellige måder at gøre dette på (sikkert flere end 2!) – og jeg viser dig hvordan du gør på henholdsvis helt korte negle, og de lidt længere negle.

 

HELD OG LYKKE OG GOD FORNØJELSE MED DE MANGE FANTASTISKE FARVER.

Forberedelse af neglene

…er en yderst vigtigt detalje, hvis du ønsker at lave en holdbar lakering med neglelak. Hvis neglene (og hænderne) ikke er helt rene, fri for sæbe og creme rester, kan din neglelak ikke binde ordentlig til neglens yderste lag, da denne vil være fedtet. Derfor er det første du skal gøre,  at vaske hænder, og brug gerne en blød neglebørste til at vaske ovenpå og under neglene med en mild håndsæbe. Undlad at smøre creme på, da det jo ligger sig og fedter ovenpå , men gør det hellere bagefter når lakken er tør. Inden du begynder at lakere, skal du udover at vaske hænder, aftørre neglenes overflade og fri kant med Scrubfresh, der er med til at midlertidig udtørre neglens flade så lakken hæfter godt.

 

Lakering af negle step by step.

  1. Vask hænder og tør dem godt med et håndklæde. ( skub gerne til neglebåndet med håndklædet)
  2. Fil neglene i facon så de er så ens som muligt.
  3. Skub forsigtigt neglebåndet op med en cuticle pusher og nip forsigtigt det døde væv af med en nipper. endelig ikke nippe det friske neglebånd af).  (kan udelades)
  4. Aftør nu neglene med scrubfresh, (alternativt kan der bruges acetone) – jeg anbefaler en fnugfri pad som fx denne.
  5. Påfør nu første lag af din valgte farve fra CND Vinylux .HUSK AT LAKKEN SKAL RYSTES RIGTIG GODT I MINIMUM 30 SEK INDEN HVER BRUG.  (Bruger du andet brand skal der muligvis først basecoat på) Start med at forsegle den fri kant ( se video), påfør derefter med let hånd en dråbe midt på neglen og fordel med vandrette strøg på neglen. Læg mærke til i videoen at jeg har penslen vandret, og at jeg starter i midten, derefter i hver side.
  6. Lad tørre 1 minut (Ved CND Vinylux)
  7. Påfør nu andet lag af din farve. Her er det ikke nødvendigt at forsegle den fri kant, medmindre du kan se der er helligdage .
  8. Vent 1 minut og pårør nu dit valg af CND Topcoat. Her starter du også med at forsegle den fri kant.
  9. Hvis du har travlt kan du efter ca 2 min. spraye med CND Solar Speed spray, da du så speeder tørre-processen op.
  10. Vent 10 min, nyd en kop kaffe eller te imens lakken tørrer.

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spar 10%

Giv dig selv 10% rabat!

Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

Tak for din tilmelding!