Alt i hudpleje, makeup og negle online

Velkommen til Villaume, som tilbyder dig et væld af beautyprodukter i specielt udvalgte brands, alle testet af MIG. På webshoppen finder du hudpleje til både ansigt og krop, makeup fra Glo Skin Beauty, der er et professionelt brand, elsket af makeupartister. Du finder hårpleje og hårstyling produkter og et stort udvalg af neglepleje og neglelakker alle fra mærket CND. Du finder også en del specialprodukter til pleje af din hud, når du får lavet sugaring og voksbehandlinger.

Mineral Makeup Guide

Mineral Makeup Guide

Mineral Makeup guide – til foundations fra Glo Skin Beauty Jeg har lavet en mineral makeup guide på en række foundations fra Glo Skin Beauty. Der findes en masse forskellige mineral makeup mærker på markedet. Vi er mange der elsker netop mineral makeup for de...

læs mere
Sugaring,  hvad er det?

Sugaring, hvad er det?

Sugaring - læs og lær omkring denne milde form for hårfjerning.!   Hårfjerning overordnet. Hårfjerning er den overordnede betegnelse for det at fjerne hår fra kroppen. Der er mange måder du kan slippe af med hårene på benene, hårene på overlæben, ja faktisk over...

læs mere

Hos Villaume finder du specielt udvalgte brands indenfor beauty. Hudpleje brands som du finder i shoppen er mærker som Comfort Zone, Rosalique, Lernberger & Stafsing Skincare og Yonka Paris. Villaume fører også lækre mærker indenfor selvbrunere, som TAN-LUXE , Minetan og Vita Liberata. Vippe & Bryn pleje føres fra Revitalash, som også har stort udvalg af brynstyling, vippeserum og makeup. Australian gold er førende indenfor solfaktor og hudpleje produkter til hele kroppen.

Villaume er også en lille hyggelig klinik med behandlinger og speciale indenfor negle, sugaring, voksbehandlinger, bryn & vipper. Derudover kan du hos Villaume booke en professionel Makeupartist, enten til din store dag som brud, eller hvis du står og skal til en vigtig begivenhed og ønsker at se ud fra din allerbedste side.

Instagram & inspiration

Kontakt
Lena Villaume
Kærgårdsparken 42
8355 Solbjerg

Telefon 25 46 03 39
info@byvillaume.dk

Åbningstider

Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
16:00 - 21:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
12:00 - 18:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
9:00 - 13:00
Søndag
Lukket
Instagram
Facebook
Vi støtter miljøvenlig pakning
Vi støtter miljøvenlig pakning
Betalingsmetoder

Copyright © Villaume  |  web: PR3

Spar 10%

Giv dig selv 10% rabat!

Tilmeld dig og vær blandt de første, der får ekstra gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Villaume.

Tak for din tilmelding!