Forstærkning – for dig der ikke har brug for forlængelse og fra naturens side har pæne negle. Ønsker du franske anbefales det at neglen har en lille fri kant.

Forlængelse – til dig der ønsker længere negle….alt kan lade sig gøre. Jeg forlænger med enten en tip eller skabelon, hvorefter neglen bygges op i gele.

CMB custom blended manicure – er en heldækkende gele specielt tilpasset din hudtone der dækker over den udvoksning, der ellers ville komme ved overgangen mellem den hvide kant og naturneglen. CMB giver derfor også mulighed for at dække over evt. fejl i neglen eller at forlænge din negleplade, der giver et slankere udseende. Dette er ideelt til neglebidere, psoriasis-negle eller hvis du har en meget lille negleplade.

Opfyldning – Efter ca 3-4 uger har neglene brug for en opfyldning hvis du ønsker at vedligeholde dine negle. Produktet reduceres og der lægges nyt, så neglene igen fremstår som nye i både udseende og holdbarhed.

Franske gelenegle – En klassisk smuk løsning hvor det yderste af neglen bygges op i en hvid eller soft white gele.

CND Shellac – er en powerpolish. En fusion imellem lak og gele. Man har taget det bedste fra begge og kombineret teknologierne bag dem til at lave CND Shellac. CND shellac giver en smuk, holdbar, højglans lakering der holder i 2-3 uger. CND Shellac hærder i uv-lys, men tages nemt af på blot 10 min- uden brug af fil. CND Shellac kan laves som fransk, eller almindelig helfarve- med eller uden glimmer, folie m.m. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan med shellac.

CND Vinyux – er en neglelak til brug hjemme eller i salon. Men det er en ny innovativ og banebrydende lak, der giver dig

7 dages perfekt holdbarhed – hvis du husker at bruge den ekstra holdbare Vinylux Topcoat

8,5 min. tørretid

indbygget basecoat

67 farver at vælge imellem

Smoothing gel – en powerpartner til CND Shellac. Hvis du har brug yderligere styrke udover shellac giver smoothing gel lige det ekstra. Smoothing gel er fantastisk hvis du har riller eller andre skader i dine negle. Den udglatter neglen og forbereder den til CND Shellac så shellac hæfter bedre og i nogle tilfælde kan shellacs holdbarhed forlænges hvis du har smoothing gel under. Kan også bruges alene som en mini-forstærkning hvis du ikke ønsker farve på dine negle.

Franske fusser – her ligges gele i tyndt lag på dine fusser med en hvid kant. Holdbart og klassisk som går til alt. Holder lææænge på dine fusser.

Funky toes – her er der tale om shellac på dine fusser med glimmer eller dekoration efter ønske. Der kan laves fuld glimmer negl, eller der kan fades glimmer på. Neglene kan decoreres med swarowskisten, der kan lægges folie i shellac osv.

Spamanicure eller Spapedicure – er ren velvære til hænder og fødder. I manicure behandlingen kan  der vælges mellem en citrus Spa eller en Almond Spa. Begge er luxoriøse, fugtgivende behandlinger, hvor der udføres let peeling, så døde hudceller fjernes. Der er også mulighed for en håndmaske , der blødgører og giver fugt i dybden og efterlader hænderne med en lækker glød. I pedicure behandlingen hedder serien Marine Spa. Marine Spa er en luxuiøs behandling der er kølende- tiltrængt på en varm sommerdag. Indeholder peeling, maske og massage der efterlader fødderne bløde og lækre. En pedicure skal ikke forveksles med en fodbehandling udført hos en fodterapeut. Det er udelukkende en skønhedsbehandling der giver velvære og selvforkælelse.

Er du neglebider – kan du stadig få flotte negle. Ved at forlænge neglen med en tip, er det muligt at lave korte, tynde og naturtro negle. Det eneste, der er anderledes for dig, som er neglebider, er antallet af besøg hos din negletekniker. De første par gange bør du komme med kort interval end ellers, men det flotte resultat viser sig hurtigt, da neglene hos en neglebider vokser ca. 20 % hurtigere end normalt. Dvs at i løbet af kort tid, vil dine egne negle være vokset ud, og forlængelsen er i stedet en forstærkning af dine egne negle.

For at vedligehodle neglene bør der investeres i en solar olie og en neglebåndscreme – neglebidere har som oftest også tørre og ru neglebånd, og det ville være synd ikke at gøre noget ved det, så helhedsindtrykket bliver en flottere hånd.

Telefon:
2546 0339

E-mail: info@byvillaume.dk
Share This