Mit navn er Lena Villaume Thorup. Jeg er uddannet hos Insight cosmetic group som certificeret CND Grand Master negletekniker og jeg er nu også certificeret Education ambassador, hvilket betyder at jeg er med til at uddanne nye negleteknikere indenfor CND. Det er DIN sikkerhed for et højt niveau både rent teoretisk og fagligt, og jeg er nok lidt “kendt” for at være grundig og lidt af en perfektionist indenfor mit fag.

Jeg arbejder med Brisa™ gele fra CND og CND akryl samt CND Shellac®. Jeg er nøje omhyggelig med kun at benytte de bedste produkter til dine nye negle.

Derudover har jeg specialiseret mig indenfor CND Shellac og er certificeret Shellac master salon godkendt, og har videre-uddannet mig til CND Shellac master painter.

Jeg har indvidere taget certifikat i Pandhys bodysugaring, der er hårfjerning med sukker. Man bruger sukker til at fjerne hår på kroppen da det er uden tilsætningsstoffer af nogen art og ganske naturligt. Jeg bruger sukker til hårfjerning i ansigt, de intime områder og armhuler.
Jeg har ydermere kursus i voksbehandlinger hos Lycon. Jeg bruger Lycon voks til hårfjerning på ben/ryg/mave samt ansigt og intime områder.
Jeg kan også forkæle dine fødder med en lækker spapedicure, og lave shellac® samt gelefusser i både klassiske farver og vildere styles.
Er du til mange farver, glimmer og glitter kan jeg anbefale en funky toes behandling.

Derudover elsker jeg at forkæle med en lækker manicure og spabehandling der kan afsluttes med enten Shellac® eller Vinylux lak, eller bare en sund naturnegl med højglans.

I efteråret 2015 har jeg taget kursus hos Pandhy´s i bodysugaring, som er hårfjerning med sukker.
Sugaring er meget mild mod huden da den kun binder til hårene og de døde hudceller og ikke til huden. Man fjerner hårene i groretningen således at der ikke forekommer knækkede hår i modsætning til voks behandlinger hvor man fjerner hårene imod groretningen.
Pandhys sukker er intet andet end en sukkerpasta lavet på en blanding af sukker og vand der er 100 % naturlig. Den er allergivenlig og irriterer ikke huden.

Håber du får lyst til at besøge mig.

CV Uddannelse:
CND Brisa gels basis Juli 2013
CND Spamanicure Juli 2013
CND gele decoration sep. 2013
CND nail art okt. 2013
CND Shellac aug 2013
CND Shellac Masterpainter sep 2013
CND Spapedicure sep. 2013
CND Funky toes sep. 2013
Electric file course – Ulriksen uddannelses center nov 2013
CND Nail make over/nail shapes gele nov 2013
CND Skabelon juni 2014
CND Nail biter class maj 2014
CND 3d flower art class okt 2014
CND akryl basis november 2014
CND nail make over/nail shapes akryl november 2014
CND Extreme stilettonails november 2014
CND Master Painter 2 februar 2015
CND Akryl Nail art februar 2015
CND Gele Master november 2015
PANDHYS SUGARING – oktober 2015
CND Akryl Master – april 2016
CND Grand Master – april 2016
CND Russian Stiletto -april 2016
Lycon voks – oktober 2016

CND Education Ambassador – august 2017

 

 

 

Telefon:
2546 0339

E-mail: info@byvillaume.dk
Share This