CND Gelenegle/akrylnegle

Jeg arbejder med Brisa gele og akryl fra CND. Der kan laves flotte tynde og naturtro negle med brisa gele og akryl eller flotte farverige glimmernegle. Lige som du ønsker det. Der er også mulighed for at lave negle med brisa lite, som er en fleksibel softgele der kan soakes af. Dette anbefales, hvis man ikke ønsker at vedligeholde sine negle da det er lettere selv at aftage uden skader på neglen. Jeg bruger enten tipper eller skabeloner ved forlængelse af dine negle. Dette afhænger af hvordan dine negle ser ud og hvad der egner sig bedst for dine negle

 

BehandlingPRis i DKK
Forlængelser Gele/akryl med naturligt look
Neglen opbygges på tipper eller skabeloner og der afsluttes med gloss. Her får du en naturligt udseende negl uden farve eller hvid kant. VIGTIGT: Er du neglebider skal du kontakte mig for booking, da der skal sættes ekstra tid af. Har du negle på fra et andet sted skal disse aftages. Book derfor også en tid til aftagning af negle sammen med behandlingen.
675,00
Forlængelser Gele/akryl med fransk kant
Neglen opbygges på tipper eller skabelon og der afsluttes med gloss. Der kan laves fransk kant i helt hvid eller i soft white for et mere naturligt look - VIGTIGT: Er du neglebider skal du kontakte mig for booking, da der skal sættes ekstra tid af. Har du negle på fra et andet sted skal disse aftages. Book derfor også en tid til aftagning af negle sammen med behandlingen.
Tillæg for 3d blomster og Swarowskisten.
750,00
Forlængelser Gele/akryl med glimmerkant/faded glimmer/fuld glimmer
Neglen opbygges på tipper eller skabeloner og der kan lægges en fast glimmerkant eller glimmeret kan fades ned ad neglen efter ønske.
799,00
Forlængelser gele/akryl med Shellac helfarve
Neglen opbygges på tipper eller skabelon og der afsluttes med shellac efter ønske. Tillæg for flere farver, nailart og swarowski-sten. Book gerne decotillæg hvis du ved du ønsker dette. VIGTIGT: Er du neglebider skal du kontakte mig for booking da der skal sættes ekstra tid af. Har du negle på fra et andet sted skal disse aftages, book da en aftagning i forbindelse med din tid.
799,00
Forlængelser med fransk kant CBM
CBM er en specialblandet gele designet til at passe din hudfarve og farve på din egen negl. På den måde kan man kamouflere en kort negleseng og få den til at se længere og slankere ud. Perfekt til neglebidere eller dig med en skade i neglen. Den er også god hvis du vil undgå at se en udvoksning ved den frie kant når neglen vokser ud.
850,00
Neglebider KORTE gele/akrylnegle
Er du neglebider laves dine negle korte for bedste resultat. Det anbefales at der laves hyppige opfyldninger de første 2-3 gange med ca 12-14 dages mellemrum da negle hos en neglebider vokser meget hurtigt og ofte har brug for ekstra opsyn og pleje af neglebånd. Det er STRENGT NØDVENDIGT at der tilkøbes solar oil og cnd neglebåndscreme til pleje af negle og neglebånd.
800,00
Forstærkning af egne negle - naturlig look
Til dig der ikke har brug for forlængelse af neglen. Her lægges gele/akryl direkte på egne negle og afsluttes med gloss. Her ligges kun produkt i en naturlig farve så dine negle fremstår så naturlige som muligt.
550,00
Forstærkning af egne negle - fransk kant/ glimmerkant
til dig der ikke har brug for forlængelse af negle. Her ligges gele/akryl direkte ovenpå egen negl med fransk/glimmerkant - afsluttes med gloss .
650,00
Forstærkning af egne negle (gele eller akryl) - med Shellac helfarve
Har du ikke brug for forlængelser, opbygges neglen i gele eller akryl på din egen negl og afsluttes med shellac 1 farve. Ønskes flere farver shellac, decoration, glimmer og andet book da shellac deco-tillæg også.
699,00
Opfyldning (balancering) af franske gelenegle/akrylnegle m. rykning af hvid kant( 3-4 uger)
Opfyldning (balancering) af franske negle lavet hos mig, med rykning af den hvide kant.
Knækkede negle rep. mod tillæg. Efter 4 uger betales for 1 nyt sæt negle.
650,00
lille opfyldning af franske negle u/rykning af hvid kant (2-3 uger)550,00
Opfyldning (balancering) af gelenegle/akrylnegle (naturlook) 3-4 uger
Opfyldning af negle lavet hos mig. Knækkede negle repareres mod tillæg. Efter 4 uger betales for nyt sæt negle
550,00
Opfyldning (balancering) af gelenegle/akrylnegle med nyt shellac helfarve
Dine negle sættes igen i balance og der fyldes nyt produkt på så de fremstår som ny. Herefter lægges nyt shellac. Efter 4 uger betales for et nyt sæt negle.
650,00
Reparation af 1 knækket negl
Hvis du skulle være uheldig og knække en negl, kan jeg reparere den for dig mod et tillæg. Der er aldrig garanti på knækkede negle, da jeg ikke kan se hvad du bruger dine negle til og uheldig kan vi alle være. Book denne tid hvis du ikke skal have lavet en opfyldning. Tillæg for shellac eller specielle design
75,00
TILLÆG reparation af 1 knækket negl (ifm anden beh.)
reparation af knækket negl i forbindelse med anden behandling.
50,00
Aftagning af gele/akrylnegle inkl. Mini-manicure
Negle files af/soakes af og der afsluttes med pleje.
400,00
3D blomster/swarowski design tillæg (pris fra 50,- pr. negl)
Prisen afhænger af hvor mange blomster/sten der skal på.
Ring evt. for tilbud men ca. 50-100 kr. /pr negl.
fra 15,00
Aftagning af gele/akrylnegle ifm. ny behandling
Dine gelenegle/akrylnegle aftages inden vi kan lave nye flotte negle.
250,00
Neglebider kontrol (inden max 2 uger)
Er du neglebider skal der hyppige kontrol/miniopfyldninger til i starten. Dine negle vokser ekstra hurtigt hvis de er skadede eller nedbidte og har derfor ekstra brug for opfølgning i starten.
399,00
Shellac deco-tillæg til gele/akryl-negle
Skal dit shellac på dine forlængelser/forstærkning være mere end en enkelt farve. Prøv med glimmer, dekorationer, neon, lækre mønstre eller folie. Ekstra tillæg for swarowski-sten og 3d blomster samt for detaljeret håndmalet nailart
100,00

Telefon:
2546 0339

E-mail: info@byvillaume.dk
Share This