Bryn og vipper

Hos byVillaume kan du få farvet både vipper og bryn. Du kan også få rettet bryn med enten voks, sugar (sukker) og/eller pincet.

Som noget helt nyt kan du også få lavet lashlift.

Lashlift holder i optil 6-8 uger
Lash lift er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look.

Smid vippe bukkeren væk for evigt!
I modsætning til almindeligt ”vippebuk”, med en vippe bukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er Lash Lift løsningen på smukke øjenvipper. Så gem din vippebukker langt væk.

Hvad er Lash lift?
…… en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af små skabeloner, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret lim. Derefter påføres perm gel, som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres fra skabelonen og renses for gel.
Afsluttes med farve af dine vipper såfremt du ønsker dette. Hos By Villaume afsluttes et lashlift altid med farve af vipper og en keratinkur der plejer dine vipper.

BehandlingPris i DKK
Farve af bryn incl. ret (sukker/voks/pincet)180,00
Farve af bryn og vipper incl. retning af bryn (sukker/voks/pincet)250,00
Farvning af vipper100,00
Retning af bryn (sukker/voks/pincet)100,00
Lashlift Eleebaana inkl. farve og keratinkur485,00

 

Telefon:
2546 0339

E-mail: info@byvillaume.dk
Share This